Organiserad brottslighet
Den grova och organiserade brottsligheten är ett växande samhällsproblem. EU har en gemensam definition av vad som menas med organiserad brottslighet. Det går att förstå de svenska kvinnliga organiserade verksamheterna när man kan identifiera kriterierna. Av de elva kriterierna måste minst nr 1, 3, 5 och 11 vara uppfyllda för att verksamheten skall ses som organiserad.
Det är i en analys av dessa som man kan se hur utbredd den kvinnliga brottsligheten är i Sverige.

1: Samarbete mellan fler än två personer
2: Egna tilldelade uppgifter åt var och en
3: Lång eller obegränsad utsträckning i tiden
4: Någon form av disciplin och kontroll
5: Misstanke om allvarliga kriminella handlingar
6: Verksamhet på lokal nivå
7: Användning av våld eller andra metoder för hot
8: Användning av kommersiella eller affärsmässiga strukturer
9: Deltagande i penningtvätt
10: Otillbörlig påverkan på politik, medier, offentlig förvaltning, rättsliga myndigheter eller ekonomi
11: Strävan efter vinning och/eller makt


Ligan på internet - Fågel Fenix med "Barndödare"

Länken här går till ett samlingsfoto, på några ligamedlemmar som arbetade på internet. Dessa samarbetade med den kriminella "Fågel Fenix" som utgav sig verka mot kvinnomisshandel och som samarbetade med kvinnofrid och ROKS, >>>. Ligans medlemmar kallade sig för feminister men ägnade sig istället åt att hota och trakassera företag och barnfamiljer. Flera av medlemmarna visade sig vara kriminellt belastade och på sina hemsidor berättade flera om sina psykiska problem och alkoholmissbruk.

Ligan på internet avslöjades hålla på med bland annat datavirus, mobbing, stalking, förfalskningar, bedrägerier, stölder, missbruk, mordförsök och falska anklagelser om barnsex och porno. Flera av kvinnorna utgör sig också vara radikalfeminister på vänstersidan och arbeta för jämnställdhet, men beskriver på sina hemsidor hur de vill vara lesbiska och homosexuella, alltså ha sex med andra flickor.

Flera av medlemmarna har fått vård för allvarliga psykiska problem och alkohol. Några berättar också på internet om sina mentala störningar. Personal inom myndigheter som har tagit del av underlag över vad dessa kvinnor gjort menar på, att de är klart olämpiga som mammor och absolut inte ska ha någon kontakt alls med barn då flera uppvisar brott/psykiskt abnorma företeelser.

Några kvinnor berättar öppet om hur de hatar män och i synnerhet svenska pappor och Katinka Löfquist berättade att hon hellre är lesbisk än att hon skulle välja en svensk pappa. Några av kvinnorna berättar utförligt hur de istället älskar sydländska och arabiska män.

Några ligamedlemmarna som var mest pådrivande med trakasserier på internet var:

Katinka Louise Löfqvist, grundaren av kvinnoorganisationen Fågel Fenix men blev avslöjad med att lura polisen i en "falsk polisanmälan".
Trakasserade barnfamiljer på internet trots uppmaning att sluta.
Blev 1997 inblandad i anklagelser av män som pedofiler.
Katinka Louise Löfquist
Annika Tiger, sparkad tele2 personal. En tjuv som blev avslöjad med att lura polis och flera myndigheter.
Ägare till en dold pedofilbild på internet där pedofiler kan se småbarn och är en av de tongivande i gruppen som lurade och bedrog Telia och Datainspektionen med förfalskade uppgifter, >>> och >>>.
Blev avslöjad med att lägga ut datavirus på internet och har bedrivit årslånga trakasserier mot och barnfamiljer.
Annika Tiger

Katinka och Annika var också bland de första i Sverigen med näthat och med att trakassera och hota människor och företag på internet. Trakasserierna och kränkningar på internet startades av dessa två kvinnor som var mycket hotfulla och aggressiva på nätet. Den Tele2 anställde Annica Tiger, en mobbare sedan ungdomen berättar hon i sin blogg, gjorde också den allra första svenska hat-hemsidan på internet, enligt tidningen idg.

Många myndigheter samverkar, till exempel polis och ungdomspsykiatrin. Ett fördjupat samarbete med tidiga åtgärder som koordineras bättre har säkerligen kunnat fångat upp ligans anfall och trakasserier mot barnfamiljerna i ett tidigt skede.

Läs även om medlemmarna:

  • >>> "Barnmördar-Malin". Försökte döda sitt eget barn bara för att inte pappan skulle få se barnet.
  • >>> Marina, juristen från Västerås som trakasserade företag och människor på internet.
  • >>> Carolina, från Eskilstuna som trakasserade barnfamiljer på internet.
  • >>> Kristina Hansson, från Norrköping.
  • >>> Lena med drogmissbruk.
  • >>> Linda, våldsam och med grava alkoholproblem.
  • >>> Ester, som misshandlade sin man grovt och lurade polisen och jourläkaren


"Vallentunaligan" - en s.k. kallad "Pedofilliga"

Huvudelen av alla pedofilanklagelser på internet mot oskyldiga är idag organiserade av några få personer. YakiDa har lyckats med att identifiera några medlemmar av "Vallentunaligan" som står för merparten av dessa anklagelser, visar en mediaundersökning för år 2011.
Journalisten Monica Antonsson är den som stått för större delen av de falska anklagelserna och ligger också bakom falsk bevisföring med påhittade falska domstolsprotokoll.
Ligan trakasserade företag och privatpersoner och utförde dödshot på internet och använde falska anklagelser om dataintrång, barnporr- och pedofilutpressningar. Bluffakturor förekommer.
Ligan hotade också barn till familjer i samband med utpressningar. Detta är några av fronfigurerna av "Pedofilligan" som utför falska pedofilanklagelser:

Ligaledaren har bedrivit långvariga trakasserier och hot mot både företag och barnfamiljer. Monica är en av de ledande i Sverige med anklagelser och uthängningssidor av människor som pedofiler på internet.
Bor enligt hennes själv i ett förfallet kedjehus i Bällsta Vallentuna
Fadern till de båda sönerna har flera gånger fått "fly" från bostaden.
Monica Antonsson
Info
Foto SVT
Lena är inblandad i och har tillsammans med Monica Antonsson bedrivit trakasserier och hot mot både företag och barnfamiljer. Deltar aktivt med Monica i anklagelser och av uthängningssidor av människor som pedofiler på internet.
LenaTjejvåldet ökar dramatiskt.

Antalet kvinnor som misstänks för våldsbrott har mer än fördubblats i Stockholms län under 2000-talet, enligt lokaltidningen Mitt i, tisdag 5 maj 2009. 495 kvinnor anmäldes misstänkta för misshandel år 2008, jämfört med bara 226 stycken år 2000.

Bilden nedan visar en kvinnoliga i Stockholm som anfaller en annan kvinna på en tunnelbaneperong. I det här fallet började bråket mellan de två tjejgängen på internetsajten Playahead. Till sist stämde de träff för att göra upp. En 19-årig kvinna hålls fast i håret och dras längs plattformen medans hon får knytnävslag i ansiktet, knäas i huvudet och knuffas omkull och blir sparkad. Ett 30-tal ungdomar bevittnade händelsen och hejade på. Den kvinna som sågs som ledare skrek då åt den misshandlade kvinnan - Om du inte pussar mina skor kommer jag att kasta ner dig på spåret!

Våldsforskare menar, att det bara är en tidsfråga innan tjejgäng dödar någon. Rebecca 25 år, som är dömd för flera våldsbrott anser att flickor tillåts må dåligt alldeles för länge innan åtgärder sätts in. - Jag tryckte ner och misshandlade allt och alla för att må bättre själv. Att slås är ett rop på hjälp.


Källa: SL/Polisen

Nationella medier rapporterar om ökande ohälsa bland unga och socialtjänsten får fler och fler anmälningar om barn och unga som far illa. Det kan vara allt från beteendestörningar, kriminalitet, skolk, mobbing, missbruk, psykiska och sociala problem.

Här är ett antal andra artiklar i media om kvinnoligors våldsamhet och kriminalitet;

>>> Rinkeby - Tjejligans offer: Äldre kvinnor med rullatorer ....
>>> Göteborg - Tjejligan sprider skräck bland jämnåriga flickor ....
>>> Stockholm - Isabell 16 år, misshandlas av ett tjejgäng - i en fullsatt tunnelbanevagn ....
>>> Vargön - Tjejgäng sprider skräck ....
>>> Örebro - Flickor misshandlades av tjejgäng ....
>>> Stockholm - mammaligan fejkade rån. Småbarnsmammor i mamma-ligan fejkade värdetransportrån ....
>>> Stockholm - 14-årig flicka misshandlades på ett t-banetåg ....
>>> Stockholm - Flicka misshandlades grovt utanför Mälarhöjdens tunnelbanestation ....
>>> Göteborg - Tonårstjejer attackerade ett ungt par med påkar ....
>>> Göteborg - Flickligan slåss, rånar och stjäl ....
>>> Nästa gång vi ser dej ska du dö ....
>>> Borås - Ett tjejgäng döms för att ha trakasserat en minderårig flicka som utsatts för sexuellt utnyttjande ....
>>> Borås - Flickor misshandlade 14-åring i skogen ....
>>> Kvinnor slåss mera - ofta när de är berusade på krogen ....
>>> Norrköping - Kvinna gripen efter svartsjukebråk ....
>>> Helsingborg - 12-årig flicka misshandlad ....
>>> Sandviken - 14-årig flicka misshandlad ....
>>> Lidingö - 20-årig kvinna fick ena lungan punkterade ....
>>> Karlskrona - Tjejgäng härjar ....
>>> Luleå - Flicka brändes med en glödande cigarett ....Politiker misshandlas av liga med kvinnliga feminister från vänsterpartier.

Polisens bild visar hur feministiska vänsterextremister misshandlar pressekreteraren Martin Kinnunen och hans sambo på Gullmarsplan i Stockholm. Tre kvinnor uppges ha följt efter paret och sedan sparkat och slagit dem med olika tillhyggen.

Den här typen av vänsterfeminister utsätter regelbundet företrädare för politiska partier för angrepp och anses som ett stort hot mot samhället. Antalet våldsbrott med politiska motiv har blivit grövre. Totalt finns 1.000 aktiva i vänsterlägret, enligt Säpo och av dessa finns det är ett hundratal brottsaktiva och mycket brottsbenägna.

Regeringsföreträdare säger att man till stor del är medveten om hotet, men att det finns en tendens att man är mer överslätande kring brott av feministiska vänsterextremister.

Forskarna (>>>) varnar nu för att se mellan fingrarna med vänstervåldet. Precis som Annika Tiger och Katinka Löfquist från Fågel Fenix har de har god förmåga att kartlägga sina meningsmotståndare. Brotten är ofta planerade. Måltavlorna för våldsbrotten är många gånger partiföreträdare och poliser. De drivs också oftare av ett politiskt motiv, precis som Liza Marklund som lanserade den falska historien "Gömda". Trots det, har deras brottslighet uppfattas som mindre allvarlig och ses som mindre farlig för att det är lättare att sympatisera med deras kamp mot till exempel kvinnomisshandel. Ett tydligt exempel på det är när Annika Tiger försökte hänvisat till sitt kön som pådrivande kraft för att få åklagaren agera, just bara för att hon skulle vara en kvinna som blev utsatt, >>>.

Feministiska vänsterextremister utgör ett större uttalat hot mot politiska företrädare och myndigheter än högerextrema. Brottsligheten drabbar enskilda individer hårt, och det finns också ett latent hot mot demokratin och problemet måste tas på större allvar än vad som gjorts tidigare.


Källa: SL/Polisen


Läs andra artiklar om mobbing, abuse och missbruk:
* Fotbollsfrun Malin Wollin - Folk är inte riktigt kloka ute på nätet >>>
* Jag blev mamma-mobbad, >>>
* Sexuella kränkningar på nätet ökar, >>>


Källa:
Aftonbladet
Ekobrottsmyndigheten, Omvärlds- och hotbildsanalys 2008


Note: Begreppet "Vallentunaligan" myntades av Monica Antonsson den 15 juni, 2011 och till både Justitiekanslern år 2016 i samband med brottmålet B 7264-15 och Attunda tingsrätt i mål FT 1947-21 aktbilaga 37, bekräftar Monica att det är hon som är ledaren för det hon kallar för "mitt gäng".

Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se