Mail 2 april 2001
Mail 14 april 2001
Klicka på bilderna så kommer hela anmälan fram

Hemsidor har blivit förstörda och stulna av Marina Walström (foto3) från Västerås . Kvinnan som tycker pappor är grisar och som trakasserade och hotade barnfamiljer och företag, men som blev avslöjad inför myndigheterna med att stjäla och ljuga.

Ovan anmälningar till Datainspektionen är skrivna av Marina Walström från Västerås (www.tjejringen.com och www.opk.org samt www.walstrom.se), också känd som kolumnist på Aftonbladet.

I sin anmälan till Di, anklagar Marina Walström personer för brottsliga handlingar. Att hon själv redan hade utfört samma handlingar, höll hon naturligtvis tyst om. Istället hade hon begått copyrightsbrott då hon utan tillåtelse och genom stöld publicerade upphovsrättskyddat material, något som hon också höll tyst om inför Di. Med ovan anmälan fick Datainspektionen istället det skriftligt bevisat, av Marina Walström själv, att hon är en tjuv och trolig brottsling.

På sin egen hemsida, försöker Marina den 11 juli 2001 i stället lura sina läsare när hon skriver, citat -"Jag har inte publicerat material mot några lagar. Jag har citerat vad som skrivits på Internet och också, såvitt möjligt, angett källa" slut citat. Men i anmälan ovan till Di så hänvisar hon just till den sida hon olovligen stulit och publicerat och angav heller ingen källhänvisning.
Marina Walström ljög och här är den sida som hon olovligen stal och publicerade på
internet >>>.

Hon ljuger dessutom medvetet för datainspektionen, eftersom hemsidan är sann och Di godkände också hemsidan den 26 juli år 2001. Så här berättar journalistförbundet hur de hanterar busar och tjuvar som Marina Walström >>>.

Anmälningarna till datainspektionen är bara en liten del av Marina Walström arbete mot svenska barnfamiljers hemsidor. Marina ingick och var tongivande i den kvinnogrupp på internet som påstod sig arbeta mot kvinnomisshandel. Även företag drabbades av marinas missnöje. Till exempel drabbades resebolaget Spies som Marina häcklade och gjorde sig lustig över på sin hemsida när hon demonstrativt förklarade, att hon struntade i upphovsreglerna för företaget. Stöddigt meddelar hon företaget från sin egen hemsida, -"So sue me! Idioter".

Den grupp som Marina Walström aktivt deltog i, ägnade sig åt ljuga för polisen i falska polisanmälningar, lura och bedra företag, hota pappor, barnfamiljer och barn, stjäla hemsidor, ringa till barnfamiljers arbeten för att arbetsgivarna skulle läsa vad dessa kvinnor skrivit i sina internetdagböcker, skugga barnfamiljer på deras arbetsplatser, sprida datavirus på internet.
Håna och trakassera män som utsatts för misshandel, sprida olika typer av falska förtalsrykten på internet, bl.a om barnporr.


Det var samma grupp av personer som var bland de första i Sverige som ägnade sig åt mobbing på internet och som blev kända för sitt pappahat på nätet. Dessutom spred de falska och påhittade brottsanklagelser på nätet. På sin egen hemsida tjejringen, berättade Marina Walström, att hon ansåg svenska pappor som rättshaverister och grisar.

Här är en bild på den hotfulla manshatarsidan som Marinas medarbetare gjorde. I anmälan till datainspektionen den 14 april 2001, så ser man också att Marina rapporterar och samarbetar med ledaren.

Dessutom byggde kvinnogruppen upp hela system med hatsidor mot människor på internet efter de blivit avslöjade hur de ljugit för polisen och företag. Dessa länkade de mellan varandra. Här var Marina Walström med sina kunskaper om internet mycket aktiv.

Marina Walström Västerås, skrev också flera brev/mail till olika myndigheter och instanser i samarbete med Annica Tiger i syfte att få bort barnfamiljers hemsidor. Något de många gånger lyckades med, och som Marina även bekänner för Datainspektionen i sitt mail den 14 april-01.
Att Marina Wahlström själv skrev på internet och namngav de personer hon häcklade och hotade nämnde hon givetvis inte till Datainspektionen.

Totalt sett har hon varit med om att orsaka skador och förluster för företag och barnfamiljer motsvarande 3,5 miljoner skr i samband med klappjakten och trakasserierna på barnfamiljer i Sverige.


Marina arbetade tidigare på VLT Media Web åren 1997-98 med tillverkning av hemsidor. Efter det hon tröttnat på sin chef började hon på Ericsson Web Soluttons med likartade arbetsuppgifter. Därefter gick hon över till Grafiska Fackförbundet Mediafacket >>>. Detta fackförbund tillåter inte att man stjäl copyskyddat material och strider för sina medlemmars sak i frågan.

Marina Wahlström har senare gett sig in på ny bana som jurist i Västerås och arbetar inom olika områden såsom exempelvis familjerätt, sakrätt, avtalsrätt och medicinsk rätt. Rättshjälp förmedlar hon också.

Hon uppger att hennes specialitet är översättning mellan juridiska och svenska och att hon hjälper till att författa inlagor, överklaganden och yttranden till myndigheter, eller att hjälpa till med att skriva umgängesavtal, samboavtal eller testamente.

Marina Walström lär nu vara knuten till journalisten Monica Antonssons blogg där människor nu hängs ut som pedofiler och där företag utsätts för omfattande stalking på internet.

Så här profilerade Marina sig på Annica Tigers dagbokshemsida, se nedan skärmbilden längst ner.


Källor:
Artikel om Marina Walström i tidningen Dagens arbete >>>
Fotografier på ligans medlemmar Marina Walström, Annika Tiger och Katinka Löfqvist >>>
http://www.almi.se/
http://www.policeuk.com/
http://www.f2s.com/
http://www.tjejringen.com/
http://www.atiger.pp.se/
http://www.walstrom.se/Uppdaterad 2012-04-25


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se