Carolina Alaniva
Carolina Alaniva från skärmbild från hennes egen hemsida på passagen

Barnfamiljers vårdnadstvister debatterades flitigt under år 2000. Tingsrättens handlingar samlades in av medlemmar till internetgruppen Fågel fenix och spreds senare ut bland annat på internet. De kvinnor som aktivt trakasserade barnfamiljerna på olika sätt, både på föräldrarmnas arbetsplatser och på internet, eller med falska polisanmälningar, skrev ofta om sina åsikter om barnfamiljer och de pappor de utsatte för sin granskning. En av kvinnorna som aktivt trakasserade barnfamiljerna var Carolina Alaniva, från Kvicksund, Eskilstuna eller Västerås. På sin egen hemsida berättade hon också att hon hade namnen på barnfamiljerna och deras barn.

Carrolina Alaniva är ofta i samarbetsproblem med andra människor och hon berättar utförligt om sina problem och störningar på sin egen hemsida.

På Annica tigers hemsida berättade hon vidare, att hon gärna störde familjerna och skulle till och med "dra på ännu mera". Flera av de utsatta familjerna kände sig hotade av Carolina Alaniva och upplevde henne som mycket aggressiv. På sin egen hemsida kallade hon sedan familjerna också för bland annat för psykopater och nollor och hävdade att hon själv minsann var stor, stark, mogen och frisk. Flera barnfamiljer berättade att de kände sig rädda för carolina alaniva.
Källa:
http://hem.passagen.se/jissa/
http://www.blommor-direkt.se/ >>>
http://www.tiger.seUppdaterad 2014-02-01Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se