Annika Tiger ljög för Datainspektionen men blev avslöjad !

Datainspektionen har under årens lopp utsatts för ett antal medvetna lögner från Annica Tiger. Dessa lögner är så många att Yakida väljer redovisa två av dem.

Exempel 1:

Meddelande till Datainspektionen
Ovan bild är ett skriftligt meddelande från Annica Tiger till datainspektionen juni 2001.

Under juni månad år 2001 skrev Annika Tiger till datainspektionen i sitt företags namn och påstod att en viss hemsida fanns hos Göteborgs universitet där en viss student studerade på juristlinjen. Men Annica Tiger ljög och angav medvetet en felaktig information till datainspektionen. Hon visste redan att den aktuella sidan tidigare funnits hos en hemsideleverantör som tillhandahöll gratis hemsideutrymme vars namn var www.xoom.com, och inte Göteborgs universitet. Universitetet hade inte något alls att göra med hemsidan.

Genom att kontrollera med vad annika tiger själv har skrivit i sin egen blogg den 1 mars 2000 framkommer det att hon själv visste detta då hon själv kontaktat abuse@xoom där hemsidan fanns och även mailat till universitetet. Se nedan skärmdumpsbild från www.tiger.se.

Meddelande till Datainspektionen

Annika Tiger har inte bett datainspektionen eller studenten om ursäkt utan hon har istället fortsatt med att försöka lura datainspektionen. Se nedan exempel på mail från Annica Tiger från från den 14 april 2001.

Exempel 2:

Meddelande till Datainspektionen

I ovan anmälan till datainspektionen anger Annica Tiger att någon person under lördagen den 14 april 2001 har skrivit i hennes kommenteradel som ingår i hennes dagbokshemsida. Hon anklagar lögnaktigt en oskyldig teliakund som skyldig men det angivna IP-numret kunde istället spåras till en adress i USA. Istället försöker Annika lura både telia och datainspektionen med att det skulle vara ett IP-nummer från en Teliakund. I hennes dagbok anger hon dessutom två olika IP-nummer från samma IP-adresser, nämligen 63.208.236.72 och 63.210.114.91. Dessa leder till Level3 Communications Inc, United States.

Annika Tiger ljög för datainspektionen vilket de båda IP-adresserna bevisar.

Varken Datainspektionen eller Telia har fått någon ursäkt från Annika Tiger. Hon har istället fortsatt att lura myndigheter, se exempel:

>>> Justitiekanslern utsatt för lögn av Annica Tiger som blev avslöjad ...
>>> Polisen utsatt för lögn av Annica Tiger som blev avslöjad ...
>>> Länsrätten och Unionens a-kassa utsatt för lögn av Annica Tiger som blev avslöjad ...


Annika Tiger
Bedragaren och bloggare
Annica Tiger, läs mer på >>>

Källor:
www.atiger.pp.seUppdaterad 2011-06-08


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se