Årets Sundbybergare avslöjad med trakasserier, falska anklagelser om barnpornografi och falska polisanmälningar och hot på internet

Personporträtt: Vem är hon egentligen som trakasserar, hotar och ljuger om människor på internet och varför beter hon sig så mot oskyldiga personer som inte ens känner eller träffat henne? Letar man information på nätet och sammanställer och analyserar vad hon själv skrivit och publicerat så finner man svaret och en häpnandsväckande historia.

Bilden av Annika framträder och blir synlig när man läser några av hennes artiklar som dessa:

  • Är män trots allt djur
  • Män som hatar kvinnor
  • Spärra in kräken – Inte kvinnorna och barnen
  • Heja Sverige pedofilerna och kvinnohatarnas paradis
  • Sverige skyddad verkstad för våldsamma kriminella män
  • I min värld finns inga goda pappor
  • Pappa har stoppat sin snopp i rumpan på mig
  • Det underlättar att vara lite slampig och ha sprit i kroppen
  • Nu vet vi varför vi känt oss som dumskallar
  • Enligt källa som signaturen ''Tycker" och "Dapravda" och "Ahmenvafan" på debattforumet Flashback.


Annika Wretman fd Sundbaum-Melin, som hon nu heter, är en person i Sundbyberg som sannolikt förstört livet för många människor. Hon avslöjades med utpressningsförsök med att hänga oskyldiga som pedofiler på internet. I verkligheten försökte hon också skydda verkliga pedofiler från polisens kännedom.

Annika är journalisten som är medlem i Feministiskt Iniativ men som också avslöjades år 2014 med att ljuga för polisen och polisanmäldes därför för "Falsk tillvitelse". Eftersom det inte fanns några bevis på hennes falska anklagelser skrevs polisanmälan av.

Hon har avslöjats med att ljuga och till och med för sina egna barn och vänner, som hon ständigt uttnyttjar, framförallt ekonomiskt. Annika Sundbaum Melin var oärlig t.o.m. för sin egen terapeut. Allt detta berättar hon själv i sin bok "Singel i Sumpan".

Men Annika avslöjades även på internet i sin blogg med att tillverka falska brott för att misstänkligöra oskyldiga för. Ett exempel är det kända bil-brottet.

Läs mera om Annika här - "Journalister tillverkade falsk pedofillista", HÄR och HÄR

Annika Sundbaum Melin
Annika Vretman, f.d Sundbaum -Melin
Info
Annika avslöjades 2011 i polisdokument ligga bakom falska pedofilanklagelser

Det var journalisten Monica Antonsson som avslöjade Annika.

Tack vare Annika Wretman fd Sundbaum-Melin kom en förklaring till varför vissa mammor kommer med falska pedofilanklagelser. Själva grundorsaken kunde man finna i Annikas egen inställning till pappor när hon år 2001 berättade i Aftonbladet med rubriken - "
I min värld finns inga goda pappor".

Under år 2011 mottog Yakida flera mail från någon som kallade sig för "Magnus Larsson". Mailen innehöll både hot och falska anklagelser om pedofili. Efter att ha studerat mailen och jämfört dessa med några av Annikas egna privata mail så insågs att det fanns stora likheter.

En tid efteråt berättade en mycket trovärdig källa att det var Annika Vretman fd Sundbaum Melin som skickat peddofilmailen i namnet "Magnus Larsson".
Annika tillfrågades om det var hon, men hon ville inte svara på frågan utan hon svarade att hon istället flyr till stugan och hoppades att någon annan tog hand om hennes barn och betalade hennes hyra under tiden hon var borta.Samtidigt skriver hon i sin blogg att Sverige är ett sjukt samhälle -
pedofilernas och de våldsamma kvinnohatarnas paradis på jorden! Konstigt nog så har hon bevisligen avslöjats med att år 2013 skydda pedofiler då hon vägrade överlämna en hemlig lista över barnporrsköpare till polisen. Både Västerortspolisen och Justitiekanslern vet om hennes aktiviteter, men ändå vill hon gömma pedofilerna för polisen.

Annika är en av de tusentals som finner nöje i att trakassera och ljuga om människor på nätet. Hon ljuger och förtalar människor i sina böcker och på internet efter eget humör som uppenbart styrs utav hur hennes mentala ADHD-störning är för dagen. En del kan man läsa om på Flashback där hon enligt uppgift använder namnet "Tycker".

Vänner har försvunnit utan att hon riktigt orkat ta tag i det och kanske har svikit, skriver hon. Hennes vänner utnyttjas av Annika till bristningsgränsen. Många av vännerna lånar henne pengar. Släktingar skulle hon tydligen behöva tala med och reda ut eventuella missförstånd - lyssna till alla oförrätter hon kanske ställt till med.

År 2000 fick den f.d. Aftonbladets journalisten Annika Sundbaum Melin sluta efter 12 år från tidningen då tidningen ville bli av med henne, enligt säker källa inifrån tidningen. Enligt Annikas egen redogörelse i sin bok, så tyckte den nya redaktören att hon skrev för dåligt. Det var samma år som pedofilhärvan på tidningen rullades upp. Ett antal journalister på Aftonbladet avslöjades då som pedofiler.


Författaren:
Annika Sundbaum Melin blev rikskändis då hon skrev boken "Singel i Sumpan" vilken mest handlade om att "Supa sig snygg och sextrakassera unga män".
När andra gick till jobbet kl 8 på morgonen så gick Annika och lade sig efter en natts supande på krogen. I boken beskriver Annika sina svårigheter med att få orgasm och hur männens snoppar kroknar när de försöker ha sex i fyllan.
Boken släpptes år 2000 och ses som en klassisk adhd-bok och visar en kvinnas dekadens.

Hon har därefter skrivit boken "Hon och han" tillsammans med ex-sambon Henrik. I denna bok fortsätter hon att berätta om det ständiga sprit drickandet och hur hon misshandlar sin då 22-årige sambo som tvingades leva med henne under slavliknande förhållanden. Till slut lämnar han henne efter att hon misshandlat honom på Finlandsfärjan.

I boken "Singel Sumpan" berättar Annika utförligt om hur mycket hon super och sin förkärlek till yngre pojkar och hur hon föraktar män i sin egen ålder. Här berättar Annika också att hon känslomässigt kännt sig som en pedofil när hon plockar hem unga pojkar från krogen som hon sedan förför.
Det var den sexuella lusten till unga pojkar som var drivkraften. "Fula tanten" och "Snusktant" kallar hon sig själv t.o.m.
Hon berättar också, att ämnet pedofili intresserar henne och tillsammans med hennes väninna kallar de sig dessutom för "Peddotanter", när de tillsammans skall ut på krogen i Sundbyberg för att ragga efter unga pojkar.

Annika Sundbaum Melin har också haft flera bloggar. En handlade om hennes psykiska besvär ADHD och DAMP, och tidigare hade hon en blogg kallad "Singel i sumpan" .

Annika visar läsaren av sina böcker och bloggar att hon är en oärlig människa som man inte kan lita på. Hon är en tjuv som stulit vinflaskor, hon langar starköl till barn, berättar hon självmant i sin bok.
Hennes böcker har dock tilltalat en del läsare som ser henne som en tuffing med vidlyftigt sexliv.

Numera varken kan, vill eller får Annika längre något sex, berättar hon på Twitter i augusti 2013 och hon har också blivit hedersledamot i Celibatisterna. För att överhuvudtaget få bli medlem i Celibatisterna krävs minst två års celibat och Annika som har minst 10 års liv erfarenhet kan nu t.o.m. bli upprörd över ifall en glass påminner henne om det manliga könet, skriver hon i sin blogg.


Sundbyberg:
I hemorten Sundbyberg är hon känd för sina bråk, sin elakhet, fyllor, vandalism, förstörelse av bilar, nedskräpning, lögner, näthat och trakasserier av grannar och politiker. I Sundbyberg är hon också känd för sina skrik och vrål som hörts över hela bygden när hon stått och ylat ut genom fönstret. På banken är hon känd efter att kronofogden fått bryta sig in i hennes bankfack efter utmätning.

Folk i Sundbyberg är så arga på henne att de velat slåss med henne när de fått syn på henne. Man har t.om. slängt vin på henne, berättar Annika.
Någon har tydligen också gett sig på hennes bil och förvandlat den till skrot.

Andra medborgare i Sundbyberg har anmält henne för brottet "falsk tillvitelse" då hon försökte lura västerortspolisen med falska anklagelser.

Sundbyberg
Foto: Yakida. Sundbyberg Vintergatan. Här förstörde Annika en Volvo

Framförallt har hennes olika grannar hotas och hånats i både böcker och hennes bloggar. Andra människor pekas lögnaktigt ut på internet som brottslingar eller falska, lismande, lögnaktiga och manipulativta och andra människor har blivit utsatta för hur Annika berättar hur hon ska döda dem. Allt efter Annikas dagliga humör och godtycke.
Människor har levt i ett rent helvete på grund av Annika Sundbaums förtalskampanjer, falska beskyllningar, illasinnade lögner, dagliga trakasserier och än idag pågående hot.

På Järnvägsgatan bodde hon till 1991 - då hon flyttade till Hästhagsgatan. Det var den lägenheten som brann ner år 2006. Därefter flyttade hon till stadsdelen Rissne i Sundbyberg och bodde på Odalvägen 16 fram till år 2012. Hon bor kvar i Rissne men nu på Ridvägen 15 A.
Nu grannarna ringt efter socialjouren för att rycka in och ta hand om hennes barn, berättar Annika i sin blogg.

Rissne
Foto: Yakida. Rissne, Ridvägen. Grannarna har slagit larm och ringt socialjouren

"
Kan man skriva en hatbok om grannar - 101 sätt att använda en död granne kanske", undrade Annika i sin blogg i samband med ett av hennes bråk med en tidigare granne på Hästhagsgatan. Öppet berättade Annika också i mars 2008 om hennes plan om att skänka bort sina snyggaste gardinstänger till grannarna. Gardinstänger som hon innan skulle preparera med räkor.

Vandaliserar hon inte någon bil i ett av hennes okontrollerade vredesutbrott så får andra sina saker sönderslagna eller förstörda. Vem kan ens komma på tanken att lägga slänga glassplitter i grannens trädgård, om inte Annika?

Bråken med grannarna har lett till att grannarna dessutom har ringt till hyresvärden Förvaltaren och bett om att Annika vräks. Numera heter hon Annika Vretman och har fått flytta men även de nya grannarna i Rissne på Ridvägen 15 protesterar tydligen också, om jag förstått henne rätt.

Att leva under mordhot och trakasserier är svårt för många grannar. Så vad händer med människor som utsätts för dagliga trakasserier inklusive hot om avrättning? Många frågetecken reser sig. Ska man informera den övriga familjen? Ska man varna andra grannar? Ska man varna för att Annika smyger runt i området och kanske fotograferar våra hus? Ska man be grannarna hålla ögonen öppna och ringa efter polisen? Frågorna är hur många som helst.


Psykiska problem:
Simstjärnan Michael Phelps, brottaren Fran Andersson, musikern Nordman, bandyliraren Pelle Fosshaug är andra kändisar som har fått diagnosen Attention-Deficit Hyperactivity Disorder, adhd.
Personer med adhd påbörjar ofta också projekt som aldrig avslutas. Studier visar också att det är vanligare med skilsmässor bland dem med adhd. Teorier pekar också på att hjärnan har stannat upp i sin "vuxenutveckling" och där man har en nedsatt förmåga att förstå vad det är man gör.

Annika förklarar sitt störda känsloliv och hennes kamp med ADHD och DAMP i hennes bloggar och i teve på kanal 4, hur hon i ena stunden helt struntar i sina barn, för att i andra stunden utåt sett låtsas vara en bra mamma med uppblåst ego och en än mer grandios självuppfattning.

ADHD innebär att hon har ett beteende hon inte riktigt kan styra över, berättar Annika. Till exempel visar det sig när hon sparkar på en hissdörr eller sparkar sönder saker och kastar porslin. Eller som när hon önskar att hon kunde misshandla den person som oturligt råkade hjälpa henne.

Ett annat kännetecken är problem i parrelationer. Man tar för mycket plats, för att man avbryter andra när de pratar och för att man ständigt glömmer saker, berättar hon. Annika känner sig emotionellt efterbliven, berättar hon också. Tydligt visar hon det när hon istället för att ta sitt vårdnadsansvar och betala el och hyra, så att hon inte blir vräkt, stack hemifrån i oktober 2013 och hoppades att andra skulle betala hennes räkningar medans hon var på semester i sommarstugan.

Hon använder betskena och vaknar med drägel i mungipan, berättar hon också. Vid flera tillfällen berättar hon dessutom i sina böcker att hon "
vill döda nån", och flera namnggivna personer pekas ut som mordoffer som hon vill döda, vilket tydligt visar den störda personligheten hos Annika. Karin ska ha stryk, Anna och Lasse ska dödas. Någon kallas för "Hora". Andra ska få sina inälvor utslitna t.ex.
Hade det funnits en tävling i hur många gånger man kan säga knulla på fem minuter, så hade Annika vunnit, berättar hon.

Moral, vanligt hyfs, empati och etik existerar inte längre och det är en röd tråd i allt hon säger. Hon bär inte ansvar för sina handlingar, anser hon. Det gör andra. Annika använde istället amfetamin enligt teveprogramet i teve4 hon ställde upp i. Kanske är det resultatet att hon nu har sabbat sina kontakter med släkt och vänner - på grund av ett beteende hon inte riktigt kan styra över, men skyller på sin ADHD sjukdom, berättar hon själv.

Svårigheterna består främst i problem med att få i hop vardagen och de praktiska bestyren. Det vardagliga med matlagning, egna studier eller läxförhör av ungar, passa tider, städning, ekonomisk framförhållning har inte fungerat för Annika. - Jag kunde inte förstå varför jag inte kunde se till att vi hade mat hemma, betala räkningar i tid eller städa regelbundet, berättar hon. Hon klarade inte ens att stryka kläder utan att det blev brännmärken i magen. När hon skulle lägga upp jeansen sydde hon ihop byxbenen.

Som ADHD-människa kan inte Annika styra sina impulser och många mår dåligt på gränsen till det suicida, berättar hon. Stark intensitet i känslor upp och ner, att tala och agera innan man tänker, svårigheter att sitta still ens i korta perioder, svårigheter att fokusera, depressioner är tydliga signaler. En del kan inte "läsa av" andra människor. Det framkommer i Annikas böcker då hon hela tiden måste testa människor hon möter. .

Annika är själv skilsmässobarn i olika omgångar vilket satt djupa spår i henne. Annikas manshat och rädslan att bli övergiven lyser också igenom hennes texter och förklaringen ger sig också till känna. Allt förefaller bottna i att en pappa var tvungen att lämna sin familj, och flickan så liten, tog det så hårt.
Annika berättar om när hon är fem år igen och bara vill gråta så ska hon sitta i knät och vaggas tills allt blir bra igen.

Som läsare ser man, att det oftast handlar om ett litet barn som utsatts för en traumatisk händelse, skilsmässa eller sorg i sin barndom, och inte kunnat bearbeta detta, utan på sätt och vis alltid förblivit ett barn, känslomässigt. Sådan här flickor vars hela liv verkar ha varit ett rop på hjälp - som aldrig någonsin fick det så kallade skyddsnätet som samhället erbjuder. Istället lär de sig att ljuga och manipulera sin omgivning. I slutändan förstör sådana här flickor livet för andra när de kommer upp i vuxen ålder, precis som Annika har gjort när hon falskanklagat och ljugit om andra människor.
Redan i tjugoårsåldern var hon riktigt dum mot pojkar. Lekte med dem på ett taskigt sätt, erkänner hon i sin bok. Någonstans bär hon ändå på drömmen om att gifta sig med en fadersgestalt.

Behovet av att bli omhändertagen och slippa ansvar lyser som en tröd tråd i Annikas liv. Det är alltid någon annan som ska hjälpa till. Vänner är till för att utnyttjas, förstår man att Annika tänker. Alla ska hjälpa henne med något, laga cykeln, bära flyttkartoner, byta lampor eller sätta upp hyllor. Killen i grillen på Järnvägsgatan har också fått rycka in och hjälpa till. Till och med att plasta barnens skolböcker fick grannarna göra.

Hon fäller inte ens ned toalettlocket och glömmer nästan alltid att spola toaletten efter sig. DET får andra göra. Ja, hon berättar det själv i sin blogg 26 juni 2011.
Sen skriver hon, att hon är oförstående när hyresvärden Förvaltaren till slut får rycka ut under julhelgen för att laga hennes toalett.

Numera äter hon Prozac som är ett slags antidepressivt lyckopiller för patienter med ADHD och hon använder även amfetamin, enligt intervjun i teve4.


Historia;
År 2006, den 6 juni. Under festligheterna på Golfängarna i Sundbyberg i samband med nationaldagsfirandet utsågs Annika Sundbaum Melin till årets Sundbybergare, för år 2005.År 2006, den 21 december, beklagade sig Annika Sundbaum Melin i tidningen "Journalisten" över Justitiekanslerns utredning "Oskyldigt dömda" då JK misstänkte att det sitter många oskyldigt dömda i vår fängelser.
Där skriver hon "
Det verkar vara en hobby att för machojournalisterna att få svinen ut ur fängelserna".
Senare kom Annika själv att avslöjas med falska anklagelser och även bindas till omfattande trakasserier av invånare i Sundbyberg. Polisen i Sundbyberg är informerad om trakasserierna och hon har polisanmälts flera gånger.

År 2007, i tidningen Expressen den 2.a mars, utgör hon sig för att vara ett ansikte utåt för singlar i Sundbyberg. Det är istället tvärtom så, att hon har avslöjats med att under flera år trakassera invånarna och politiker i Sundbyberg och det har pågått en politisk kampanj i Sundbyberg kommun med medborgarförslag som krävde att Annika Sundbaum-Melin skulle fråntas den titeln hon fick år 2006 som "Årets Sundbybergare". Annika har även polisanmälts flera gånger.

År 2011 avslöjades Annika Sundbaum Melin som en av huvudpersonerna i en "Barnpornografihärva". Enligt journalisten Monica Antonsson är Annika dessutom självaste källan till en falsk pedofillista som ska föreställa en lista med namn på pedofiler. Listan skulle användas i utpressningssyfte av Annika och Monica, men båda avslöjades..
Läs mer om Annikas falska pedofillista, HÄR

År 2012 avslöjades slutligen Annika Sundbaum med försök till utpressning och hot med att hänga ut oskyldiga människor på internet som pedofiler. Annika blev därför igen polisanmäld år 2012.


Ekonomin:
När hon arbetade på Aftonbladet festades lönepengarna upp och hon fick begära förskott på lönen. Den nya nöjeschefen på tidningen tyckte Annika skrev för dåligt och hon blev omplacerad. Annika tjurade då och vägrade komma in på tidningen. De ofta återkommande vilda nätterna med för mycket alkohol innebar att när Annika låg hemma och sov ruset av sig, så var andra flitiga och jobbade på. Skilsmässsan med tidningen Aftonbladet var given. Även en tidning behöver medarbetare som jobbar på ordentligt.

I en artikel av journalist Nina Svanberg i tidningen Atonbladet den 19 januari 2013 klagar nu Annika över sin ekonomiska misär och att hennes barn inte får mat, då hon slösat bort matpengarna på tevespel. Barnen får nu t.o.m tigga pengar av sina vänner till mat, berättar hon.

Torsdagen den 17:e januari 2013 skriver hon -
"I dag ett par dagar före den eventuella lön/barnbidraget som kommer - lever vi på lånade pengar för att kunna köpa bröd, mjölk och ja det viktigaste ", och sen vidare att hon tvingas välja mellan mat och hyra.

Annika påstår också att hon har sjukersättning sedan 2009, men inte längre kan jobba. Hon har dock råd med både katt och hund, enligt hennes blogg. Hon har också fått stöd från Svenska kyrkan där hon tiggt om hjälp. Det har inte hindrat henne från att slösa cirka 2.000 kr per månad på cigaretter. Hennes kropp tagit så mycket stryk av alla cigaretter hon sugit i sig - att hon liksom kunnat känna smaken av metall dygnet runt. Och fått känslan av att liemannen ligger under sängen när hon hostar på nätterna och har svårt att få luft.
En hund och katt kostar dessutom minst 1.500 kr per månad.

MEN hon har också hållit också tyst om att hon under år 2012 hade närmare en halv miljon i inkomster.
Annika Sundbaum Melin

Hon påstår att hon inte kan jobba med vad som helst p.g.a sina besvär med bl.a njurarna. Det verkar konstigt eftersom hon i sin blogg berättar om hur hon kan skutta runt med sin hund i långa skogspromenader och även kan sitta och skriva i sin blogg.
Istället berättar hon att hon låtsas inför grannarna att hon har jobb.

Hon skriver att hon kämpar som ett djur för att få jobb med vad som helst. Det är heller inte sant. I sin blogg beskriver hon istället hur hon ligger i soffan och glor på TV-serier i form av feta boxar timma ut och timma in.
Istället för att söka arbete tittar hon på teve i timmar. Är man arbetslös ska man klippa håret och söka jobb hela 24/7. Sådana är reglerna som gäller alla. Sen har hon oförståndet att gnälla över att myndigheterna börjar ställa krav på henne.

I ett radioprogram år 2013 av Robert Aschberg berättar hon skämtsamt om att hon är öppen för att prostituera sig för att få pengar. Annikas tankar om att prostituera sig har hon tidigare publicerat redan den 5:e september 2012 i sin blogg där hon sannolikt försökt "fiska" efter sexkunder. Annika gömmer sig istället i radioprogrammet bakom sina barn i sitt tiggeri efter pengar och skyller att ansvaret för hennes barns misär beror på andra, berättar hon.

Annika berättar även att hennes nästa bok som hon påbörjade år 2010 ska heta "
Fattigt fetto i förorten". Hon lär ha fått ett förskott av pengar av en väninna från tidningen Aftonbladet. Robert Aschberg frågade Annika då om hur mycket hon tjänade. Då undvek hon att svara på frågan utan svamlade om annat. Enligt Ratist augusti 2013 tjänar hon dessutom mer än än 43% av alla personer i Sundbyberg. Begreppet "Fattig" i Sverige har därmed fått nya dimensioner.
Boken är heller ännu inte klar.


Fattigdomen;
I hemorten Sundbyberg är hon känd på många krogar för fylla och bråk, men också för att kronofogden fick bryta upp hennes bankfack vid en utmätning eftersom hon inte hade betalat sina skulder. Till och med elen stängdes till slut av i lägenheten p.g.a obetalda räkningar, berättar hon själv.

I tidningen ETC den 25 januari 2013 gnäller igen hon om sin fattigdom, trots att hon kostat på sig både och hund och lyxig lägenhet med uteplats i den finare och nybyggda delen av stadsdelen Rissne i Sundbyberg. Det är inget annat än en skymf mot de riktigt fattiga när hon uttalar följande:

- Man kan inte jämföra svenska barn med barnen i Somalia! Lever du i Sverige och inte har någon mobil eller ens en sketen dator är du redan utanför.

Annika skyller nu på kommunen och Försäkringskassan som har beslutat att hon ska betala tillbaka bostadsbidrag - Det är aldrig någon som kan ta ansvar - och de förklaringar man får begriper man inte, säger hon till tidningen Blekinge Läns tidning nr 27-2013.

I fallet med Annika Sundbaum Melin ska vänner, grannar och familj ha polisanmält henne för att försöka se till barnen kommer bort från henne.
Hennes grannar ringde också till slut socialjouren oktober år 2013 och bad det sociala att skulle ta hand om hennes barn. Allt detta har hon själv berättat med egna ord.

Rissne
Foto: Yakida: Den lyxiga lägenheten på bottenvåningen med uteplats i den
moderna stadsdelen Rissne


Hemmet var en enda röra och förfaller, det finns ingen mat hemma, räkningarna dräller in och hennes kropp är rätt skrumpen och förtorkad, berättar hon. Hon dricker gärna alkohol själv och uppger också hon inte kan jobba längre och hon uppger även att hon supit sen hon var i 15-års åldern. Efter ett antal alkoholförgiftningar är nu njurarna sjuka, men ändå vill Annika bli bjuden på ett glas på den lokala puben "Den galne kocken" vid Rissne torg, berättar hon i sin blogg.
Annika Sundbaum har istället två halvsyskon som båda jobbar och försöker stötta henne på olika sätt. Halvsystern Ulrika som är gift bor i Kalmar, och halvbrodern Peter bor i Göteborg.


Relationer:
Annika Sundbaum har två egna barn med två olika män, Mio och Fredrika, och ett av barnens pappa blev också intervjuad i samma tidningsartikel och han svarade:
- "Hon har betett sig så fruktansvärt. Till slut svarade jag inte i telefonen förrän jag såg vem det var. Det har gått ut över barnen, men det är hennes eget fel.
Han säger att han hade hoppats och trott att konflikterna skulle ebba ut, det har snart gått två år
."

I sin bok "Singel i Sumpan" skriver hon inledningsvis om hur hon kastade ut sin sambo efter hon fått för sig att han skulle ha varit otrogen.
- "Tror du att du kan vara med en annan kvinna i den här lilla hålan Sundbyberg utan att jag får reda på det," vrålade, vrålade Annika.
Mannen svarade inte utan gick och lade sig.
Det räckte för att Annika skulle få ett raseriutbrott och slänga ut sina barns pappa som i boken kallas för "ryggradslöst vårtsvin" och "as".

Den man som därefter flyttade hem till Annika fick efter ett års samboförhållande sina kläder och gitarr utslängda på gatan. Även han kallades för "ryggradslöst vårtsvin" och "as". Förhållandet tog slut efter att han misshandlats av Annika på Finlandsfärjan.

Den man som därefter får Annika får barn, neuroser, kronofogdeskulder, Prozac, Treomissbruk och allt, berättar hon.


Pappor och pedofiler:
I hennes böcker kommer Annikas rädsla om att bli ensam, att behöva ta ett eget vuxenansvar fram. Svartsjuka förföljer Annika genom hennes relationer och förstör livet för henne. Annika berättar också öppet på nätet att hon saknat känslomässig närhet med sin egen pappa, och att hon är mycket engagerad i Childabuse något som hon diskuterar intensivt och aggressivt särskilt mot pappor som vill träffa sina barn.

I Aftonbladet 21:a mars 2001 påstår hon:
-
"I min värld finns inga goda pappor" och i tidningen Amelia nr 7/2003, blev Annika känd för sin artikel "Pappa har stoppat sin snopp i rumpan på mig".

En förklaring till Annikas "manshat" och delaktighet i falska pedofilanklagelser mot oskyldiga människor kan finnas i en artikel där Annika Sundbaum-Melin i Aftonbladet den 9:e maj 1995 skrev:
-
"Jag bryr mig inte om Billy Butt är oskyldig. Han ska sitta i finkan ändå!".

I ett av Annikas privata mail framkommer också hennes hat mot just pappor då hon skriver:
- "
Ja vad säger ni? Dags att starta en terrorgrupp i stil med barnens befrielsefront - men då ska vi inte ha puckhuvuden som kör illgul vespa - allt måste göras RÄTT.
Fan jag spyr på detta land snar
t"
Med "puckhuvuden som kör illgul vespa" ska ha avsetts den man, en greve, som befann sig i en vårdnadstvist, och som pekades ut som pedofil på internet och som utsattes för ett mordförsök i Gamla Stan i april 2009.

Under år 2011 mottog Yakida ett antal mail från någon som kallade sig för "Magnus Larsson". Efter att ha studerat mailen och jämfört dessa med några av Annikas egna privata mail, så insågs att det fanns stora likheter. En tid efteråt berättade en kunnig person att Annika Sundbaum Melin var "Magnus Larsson".
Annika Sundbaum ville inte förneka mailen när hon tillfrågades.

Mail från Annika Sundbaum: Se likheten med de andra mailen som kan jämföras med nedan från Magnus Larsson

Redan år 2008 har man kunnat spåra att Annika Sundbaum-Melin på något sätt var engagerad i namnlistor med pedofiler, kan man förstå när man läser hennes blogg.

Bevisningen om att Annika Sundbaum-Melin har deltagit i omfattande pedofilanklagelser på internet visar sig först år 2011 då hon avslöjas som självaste källan, enligt Monica Antonsson, till en pedofillista som skulle föreställa beställare av barnporrfilmer. Denna lista ska ha spridits ut vidare ut på internet i syfte att idka utpressning på oskyldigt anklagade.
Polisen är informerad och vet att Annika är utpekad som källan, men Annika har vägrat hjälpa dem att spåra pedofiler.

Pedofillistan diskuterades i Annikas blogg i september 2012 och någon som tydligen också har läst listan skriver nämligen till Annika följande i hennes blogg....
- "
Förresten, stod ditt namn med på den där listan över folk som beställt barnporr också? Har precis för mej det. Få se nu, småpojksfilmer har jag för mej att det va eller hur? Varför gillar du att se på sånt Annika?"

Polisen underrättas
Kopia på Annikas blogg där Annika bekräftar att hon har listan
Beviset framkommer i en anmälan till polisen år 2011, där Annika avslöjas av hennes egen väninna journalisten Monica Antonsson. Se bilden till vänster.
Här är listan som lär kommit per mail från Annika till Monica Antonsson, enligt källan.


I sin egen blogg skriver hon år 2013 sen följande, - "
Var och en som hotar en annan person och som fortsätter göra det borde låsas in oavsett om han eller hon gjort något konkret. Dessutom ska de tvingas till psykvård".

Menar Annika Sundbaum Melin Vretman då att hon självmant borde lägga in sig på psyket - Löwenströmska till exempel?


Uppdaterad 2023-01-21

Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se