Sundbyberg drabbades av en "olämplig" mamma som blev avslöjad!

"Minns ni Riccardo som misshandlades till döds på Kungsholmen? Kommer ni ihåg Marcus Gabrielsen som misshandlades till döds på Kungsgatan? Minns ni Simon som sköts till döds i Rödeby? Den gemensamma faktorn är alkohol och en förälder som väljer alkohol framför sitt barns bästa ska inte ha hand om ett barn. Särskilt inte en mamma som dessutom langar starköl till sin egen dotter.

En mamma ska vara ett föredöme för sina barn. En mamma eller mormor håller ihop alltsammans.
HUR mycket förstår man först många gånger när det är försent.

En mamma ska vara en rättsam person och inte ljuga för sina barn. Barnen ska ha en naturlig och trygg plats i hemmet. Barnen ska inte behöva växa upp med en mamma som tänder en cigarett och lägger av en rökring i ansiktet på det hungriga barnet, och säger - Tyvärr, mamma har inga pengar. För det barnet kommer hunger alltid förnimma cigarettrök med hunger och fattigdom.

I fallet med Annika Vretman, f.d Sundbaum Melin i Sundyberg som tidigare meddelat så kan hon inte längre försörja sin familj och hon tvingas nu att välja mellan mat och hyra. Till slut har nu vänner, grannar och familj polisanmält henne för att försöka se till barnen kommer bort från henne.

Istället för att betala el och hyra, så att hon inte blir vräkt, så rymmer hon fältet i oktober 2013 och tror att andra skall betala hennes räkningar medans hon är borta i sommarstugan .
Hennes grannar ringde också till slut socialjouren år 2013 och bad det sociala att ta hand om hennes barn. Allt detta har hon själv berättat med egna ord i sin blogg.

I radioprogrammet hos Robert Aschberg under januari 2013, gnäller Annika Wretman, f.d Sundbaum Melin över sin ekonomiska situation. Att vara fattig skulle, enligt Annika Wretman, innebära att barnen inte har senaste datormodellen eller att de inte kan åka på semester.

Själv unnar Annika Wretman sig både cigaretter och hund, framkommer det ur hennes egen blogg. Hennes barn låter hon istället svälta. Självklart anmäldes därför Annika Sundbaum Melin till socialkontoret. Det måste man göra om man ser till barnets bästa.

Annika Sundbaum-Melin framstår som en olämplig mamma och ska därför överhuvudtaget inte finnas i närheten av ett barn. Barn i Annikas närhet ska inte heller behöva läsa hur Annika surfar runt och trakasserar oskyldiga människor på internet. Mamma ska vara ett föredöme.

I Robert Aschbergs program gör hon gällande att hon inte dricker, men på sin privata blogg tigger hon om att bli bjuden på ett glas på den lokala puben "Den Galne kocken". Är man mamma i hennes situation så slutar man röka och säljer hunden och katten. Då sätter man barnet i främsta rummet och dricker istället lingonsaft på lördagskvällen.

Annika Sundbaum Melin
Foto Yakida. Puben Den Galne Kocken

Annika ojar sig över att ha problem med njurarna. Tja, om man läser hennes bok och blogg så kan man förstå att hon har inte gjort annat än supit sen hon var 15 år. Vad förväntar hon dig efter ett antal alkoholförgiftningar? Tror hon att hennes njurar är gjorda av stål?
Hon klagar också över sin fettma i radioprogrammet och hävdar omoget att bara 50% av hennes elände beror på henne själv. Tydligen anser hon att det andras fel att Annika struntade i skolan? Att det andras fel att Annika har supit bort pengar ? Att det andras fel att hon slängde ut sin man i ett vredesutbrott ? Att det andras fel att Annika, enligt källan, inte blev "önskvärd" på Aftonbladet och lämnade tidningen? Är det andras fel att Annika röker och inte sparar pengar till mat åt barnen?

Det måste vara bekvämt att kunna skylla på och gömma sig bakom att man är dum i huvudet och kan göra vad som helst bara för man har ADHD, utan att tänka på konsekvenserna. Nu gömmer hon sig till och med bakom sina barn !!

Istället har Annika fräckheten att i radioprogrammet bekänna att hon tjänar MER än vad samhället gränssätter som krävs för ett socialbidrag och Annika rekommenderar dessutom andra att jobba svart. Annika berättar även att hon kan tänka sig att jobba som prostituerad, och till det får man väl ändå säga att Annika ändå har skaffat sig ett rykte som ett erfaret "Knullproffs", om det nu skulle vara så att Annika på allvar ska byta yrke.

Annika Sundbaum Melin

När Robert Aschberg frågar Annika Vretman om hur mycket hon tjänar undviker hon att svara på frågan utan svamlar om annat. Dessutom rabblar Annika upp en påstådd kommentar som en flicka i 17-års åldern ska ha lämnat i hennes blogg som inte går att finna bland kommentarerna. Tydligen sitter Annika och ljuger Robert Aschberg rakt upp i ansiktet under radioprogrammet ?

Jag ber därför dig Annika Sundbaum Melin, FLYTTA från Sundbyberg. Du är en skamfläck för denna trevliga ort och du kommer aldrig att kunna bli en bra representant för oss.

Som din pappa skulle ha sagt "Klipp håret och skaffa dej ett jobb Janne" istället för att ligga i soffan och glo på TV-serier i form av feta boxar timma ut och timma in.

Mitt meddelande till dig, Annika Vretman f.d Sundbaum Melin, är ....

FLYTTA. DU är inte önskvärd av många här i Sundbyberg.


Annika Sundbaum Melin Annika Sundbaum Melin
Annika Sundbaum Vretman
Foto: Yakida


Uppdaterad 2013-12-15


www.yakida.se