YakiDa

Kvinnor som hatar pappor på nätet

2/19/2013

Det var nu länge sedan jag skrev en rad om näthatsfenomenet Monica Antonsson. väl medveten om att många av er inte tycker att jag skall skita ner den här bloggen med att ens nämna hennes namn, gör jag nu ändå ett undantag, ty detta är viktigt. Människor av Monica Antonssons sort älskar rampljuset, oavsett i vilket sammanhang dom får det på sig.

När hela bloggvärlden surrade om hennes bok, den hon själv kallar för mästerverk, fick hennes narcissistiska läggning bränsle nog för att gå helt i spinn. När strålkastarna sedan slocknade blev livet nog outhärdligt tråkigt. Varför gör hon annars precis vad som helst för att åter hamna där? Oavsett vilka lik hon måste kliva över? Och kliver över lik är precis vad hon gör nu på sin blogg. bokstavligen.

Monica Antonsson (foto John Johansson)

Dags att Monicas "pedofillista" nu kommer fram i ljuset

Monicas så kallade pedofillista har dom flesta som följt detta evighetskrig hört talas om vid det här laget. Det var i Februari 2011 i ett inlägg som numera är borttaget som Monica Antonsson skrev att hon fått en lista på mailen. En lista innehållande en rad namn på personer som i samband med en stor barnporr-rättegång i Norrköpings tingsrätt 1993 skall ha beställt ut bevismaterialet från tingsrätten. Två personer namngavs dessutom som barnporrbeställare, nämligen John Johansson och Tommy Jonsson. Bägge kända profiler i papparörelsen. Detta var sålunda ett smutsigt försök att kasta misstankar mot två kända namngivna företrädare för pappor och därmed hela papprättsrörelsen på vanligt känt manér. Vi skall ju som bekant helst avslöjas som pedofiler allihop. Så här beskriver hon numera detta på sin blogg.

Den allmänt trovärdige personen var Annica Sundbaum-Melin

"Den som påstår det MÅSTE bevisa det medeslt skärmdumpar och dyligt" skriver Monica Antonsson på sin blogg den 11 juli 2012 strax innan hennes kommentarsfält översvämmas av de mest vidriga anonyma kommentarer om namngivna personer, däribland mig. Jag kallas dåre, svin, patetisk, horkarl, galen mm mm. Majoriteten av de anonyma kommentarerna står Antonsson som vanligt själv för, samtidigt som jag eller John Johansson får skulden för alla kritiska kommentarer som kommer in, oavsett vem som står som avsändare.

Ja jag påstår det Monica. Här har du dina skärmdumpar. Först en skärmdump från Google där det tydligt framkommer vad du kallade listan. Sedan en skärmdump på mailet du skickade där rubriken tydligt avslöjar dina avsikter.

vallentuna

vallentuna
vallentuna Eftersom Monica nu i någon slags iver att bevisa sin oskuld, (möjligen tror hon på den själv?) dessutom har öppnat sin gamla blogg Antonsson1, en blogg som för övrigt fullkomligt dryper av förtal mot mig, så kan vi läsa inlägget från Mars 2011 som heter Papparättsnissarna kan inte tigas ihjäl, så är det nog.

Där postar Antonsson ut en liten tumnagel bild på den sk listan.(se till vänster). Vad det är för lista på bilden vet jag inte, men den aktuella så kallade pedofillistan är det inte. Den har hon nämligen aldrig velat visa. Det är ju mycket lättare att kasta misstankar mot oskyldiga människor när man inte behöver visa upp bevisen.

Så vad är då sanningen bakom den berömda listan och vilka fler är utpekade som pedofiler på den? Låt oss se.
Från Antonsson jämför med originalet nedan

Det fanns en gång en förening som hette FRIS

Förkortningen stod för "Föräldrar i Sverige". Denna förening var Tommy Jonsson med att grunda redan på 90 talet. Föreningen bestod både av mammor och pappor och dess syfte var bland annat att värna föräldrarnas rättigheter gentemot myndigheter och domstolar. Många av medlemmarna, däribland Tommy Jonsson och John Johansson var pappor som blivit av med kontakten med sina barn efter att i vårdnadstvister ha blivit anklagade för allt möjligt i vanlig ordning. Föreningens ordförande hette Lennart Westman. En pappa som länge kämpade för att återfå rätten att vara pappa och träffa sin son. En rätt som domstolen tog ifrån honom efter att han anklagats för misshandel helt utan bevis. Idag har Westman enligt uppgift gett upp sin kamp, varpå ytterligare en pojke tvingats växa upp utan pappa. Här kan man läsa en debattartikel som Westman skrev då det begav sig.

FRIS blev en framgångsrik förening. Man till och med lyckades bli remiss instans åt regeringen, Detta kunde givetvis inte tolereras av feministerna som vid den här tiden jobbade hårt för att fler barn och fäder skulle separeras. Föreningen slogs strax sönder av tidningen Aftonbladet tillsammans med medlemmarna i den feministiska kvinnojouren Fågel Fenix som länge förde en envis och smutsig kamp mot FRIS. Uppenbarligen såg man inte att dom skulle ha samma föreningsfrihet som man själva åtnjöt. Ledarna för Fågel Fenix var Annika Tiger och Katinka Löfqvist. Det var dessa två, möjligen i samarbete med Annika Sundbaum Melin, som vid denna tid jobbade på Aftonbladet som såg till att tidningen år 2000 införde en stor skandalartikel om föreningen FRIS där man anklagade namngivna personer för att vara misshandlare av barn. Därmed var föreningens saga all. Kvinnorna i föreningen gick sedan vidare och skapade föreningen "styvmorsviolen", en förening som fortfarande finns kvar, medan papporna än en gång stod i ruinerna av något som man hade försökt bygga upp.

När FRIS skickade ut yttranden och skrev artiklar undertecknade man ofta med en förteckning av föreningens medlemmar samt deras telefonnummer. Detta skall visa sig ha viss betydelse när det gäller Monicas och Annicas så kallade pedofillista.

Här är listan som Antonsson brände på grillen

Den nu så omtalade pedofillistan består av totalt 6 sidor, varav två är identiska så i realiteten är det alltså fem. Dom tre första sidorna sägs alltså vara autentiska listor med personer som beställt ut bevismaterialet från barnporr rättegången i Norrköpings tingsrätt 1993. På dessa listor finns varken Tommy Jonsson eller John Johansson nämnda någonstans. Det finns visserligen en John och en Tommy, fast de hade andra efternamn och bodde i andra städer, vilket ni kan se själva. Men så kommer vi till sidan 4 och där ser vi plötsligt en lista med namn och telefonnummer som har ett helt annat utseende än de tre första. Där står Tommy och John med tillsammans med en rad andra namn på både män och kvinnor. Det tog inte mig lång tid att fastställa att denna lista är identisk med föreningen FRIS dåvarande medlemslista. Något Antonsson alltså inte lyckats med på två år, trots att hon är en guldspadenominerad journalist.

Den femte sidan är en kopia av tidningen Flashback som i ett nummer från 93 publicerade namnen på de personer som beställt ut materialet från rätten. Monica Antonsson har flera gånger påstått på sin blogg att Tommy och John skulle finnas med i den listan. Det gör dom inte vilket ni nu alla kan själva konstatera.

Vad filerna är döpta till i det utskick som cirkulerat bland minst tio personer är också värt att nämna. Att rubriken på utskicket var PEDDISAR har ni redan kunnat konstatera ovan. Filerna är sedan döpta till i tur och ordning:

pedonamjournkansken.jpg
pedonamn2.jpg
pedonamn3.jpg
pedonamn (namngiven journalist på Aftonbladet).jpg
pedorogenberg.jpg
pedoso5mck.jpg

I listorna utpekas två kända journalister som pedofiler, samt en person som är gift med en känd journalist på Aftonbladet.
Undra på att Antonsson försökte elda upp listan på utegrillen då planen inte gick som planerat. Jag har maskerat alla efternamn på listorna.


Om det är hat att skriva att någon är en "hora" i en kommentar, vad skall man då kalla detta?

Den tidigare så hyllade journalisten Monica Antonsson som för bara några år sedan nominerades till guldspaden har idag förlorat all sin trovärdighet och heder. I sitt barnsliga krigande mot inbillade fiender har hon sjunkit ner till nivåer ovärdiga en människa. Speciellt en som kallar sig journalist. Att Monica publicerat namnen på två oskyldiga och påstått att dom är pedofiler är obestridligt. Att hon sedan vägrat lägga fram bevisen utan försökt slingra sig på alla möjliga sätt likaså. Dessutom har hon tillsammans med Annika Sundbaum Melin deltagit i spridandet av en rad namngivna personer via mail där dessa utpekas som just pedofiler vilket torde utgöra ett solklart fall av grovt förtal. Betänk att detta inte är vilka dårar som helst. Det är journalister som blir inbjudna av TV när vårdnadstvister och annat skall debatteras.

Just nu debatteras det flitigt om kvinnor som utsätts för näthat av män. Monica Antonsson säger sig ofta själv vara ett offer för just detta näthat, men vad skall man då kalla detta? Vad kan vara värre än att medvetet försöka stämpla oskyldiga män som pedofiler, dessa samhällets allra mest pestsmittade varelser i syfte att svartmåla och sabotera alla fäder som vägrar ge upp kontakten med sina barn? Jag kan inte komma på något. Detta är alltså kvinnor som säger sig värna om barn!

Jag och alla andra som Antonsson i sin febriga paranoja ser som skyldiga för detta "angrepp" kommer nu givetvis att utsättas för hennes hämnd i vanlig ordning. Det är nämligen så hon fungerar. Hon provocerar och provocerar med allt värre lögner och påhopp mot sina hatobjekt, varav jag givetvis är ett av de största eftersom jag är "pappanisse" och driver en mycket misshaglig blogg där jag dristar mig till att påstå att pappor är bra. Speciellt undertecknad själv. Men i samma sekund som offret till sist reagerar och försvarar sig mot lögnerna förvandlas Antonsson till ett offer för näthat och ylar i högan sky om hur synd det är om henne som blir så hatad. Men Monica Antonsson måste någon gång lära sig att om man ljuger, förtalar och smutskastar människor tillräckligt länge så kommer en reaktion. Och när hon själv enligt egen utsago är en så stor sannings-sägare så kan hon väl inte ha något emot att jag berättar sanningen om henne och hennes numera rätt berömda pedofil-lista.?

Något att fundera på för er som fortfarande kallar Monica för vän

Idag har dom allra flesta av Antonssons tidigare följare lämnat hennes blogg vilket lämnat henne att sitta och föra patetiska konversationer med sig själv. De anonyma hyllarna avlöser varandra, varpå Monica, som ju är känd för att hata just anonymiteten på nätet gärna svarar och tackar för hyllningarna. De få vapendragarna som ännu är kvar är den lydiga vakthunden Alexis och den evige vapendragaren "Verutschkow" som tycks ha hittat en kvinna att se upp till i Monica.


Frågan är om han hade gjort det om han vetat hur hans idol beskrivit honom bakom hans rygg. Hur ful han är och hur äcklad hon är av honom. Att hon inte ville bli osams med honom för att hon inte orkade med en dåre till och att han ju är bra att utnyttja för att ränna hennes ärenden.

De metoder Antonsson är beredd att använda för att förtala och sprida lögner om oskyldiga människor är vedervärdiga. "Vänner" utgör inget undantag och avtal är inget som någon med vettet i behåll knyter med henne. Hon skrev som ni säkert minns just ett sådant avtal med vännen Rolle Larsson om att inte fortsätta blogga om honom bakom hans rygg, då han hotade med att stämma henne, och stängde Rolleponkebloggen. Att hon även står bakom bilskojarbloggen höll hon dock tyst om. Där har du din kompis Rolle. I och för sig talar nu det mesta för att Rolle faktiskt är en storskojare. Inte minst det faktum att han är dömd till ett långt fängelsestraff och att han trots näringsförbud fortsätter att sälja bilar som inte finns genom en bulvan, men det är faktiskt en annan sak. Detta handlar om heder och sanning vänner emellan. Och även bland tjuvar finns som bekant en heder.

Även med mig ville ju Monica göra ett "avtal". Trots att Monica Antonsson alltså upprepade gånger tjatat om att hon struntar högaktningsfullt i mig och inte vill se mitt namn nämnas på hennes blogg har hon fortsatt att tillåta lögner och förtal av mig under en rad inlägg. Hennes kommentarsfält är modererat så ansvaret är helt och hållet hennes. Själv har jag knutit näven i fickan och bara ignorerat och ignorerat. Men när hon nu på en särskild flik hänger ut ett år gamla privata mail och använder en död och försvarslös kvinna för att "avslöja" mig så går det för långt. En människa som är död och begraven kan inte försvara sig själv från hat och förtal. Dessutom namnges hon och blir därigenom sökbar på nätet för hennes barn och anhöriga. Därför tycker jag nu det är dags att påminna om vilken sorts människa det är vi har att göra med och vad hon är i stånd till. Eller som en god och mycket klok vän uttrycker det hela i ett mail:

Ett annat exempel på detta är den fliken hon har uppe på sin blogg just nu som hon kallar "Svaret till Jocke." På ett oerhört osmakligt sätt skriver hon utan att blinka om en avliden person för att rentvå sig själv. Hon har dragit fram hela inlägget i tron att det skall få henne att framstå som Moder Theresa och du och Catta som de som är onda och ljuger. Vad hon inte förstår är att här framgår med skrämmande tydlighet hur hon blev som galen och besatt i sina kommentarer där hon kräver att HenrikJ ska tala om vem han är.

Inte av omtanke över SD (förkortat nick). Inte av omtanke över vad du i din vårdnadstvist har drabbats av tack vare HenrikJ. Det är ointressant och en petitess i hennes ögon. Nej, det var enbart för att hon själv ville bli rentvådd för att misstänkas vara eller ha samröre med HenrikJ. Det hela "drabbade" ju henne. Hon var slug nog att i samma veva knyta SD till sig, kalla det för att hon står upp för de svaga men jag är övertygad om att även här var det för att hon trodde/visste/misstänkte att det var SD som låg bakom bloggen SOMA och genom detta få SD att stänga ner den bloggen. Utan att vara insatt är det min uppfattning, utifrån vad MA nu själv har skrivit på sin blog angående SD. Det är ju ett återkommande beteende hos henne under årens lopp men rätta mig gärna om jag har fel.

Nej käre vän, du har inte fel. Du har mer rätt än du anar. Monica Antonsson är den värsta hatare och lögnare som drabbat detta nät och de metoder hon är beredd att ta till för att skada människor är numera fullt bevisade.


Tidigare har denna artikel varit publicerad i bloggen Daddys och återges med benäget tillstånd

Uppdaterad 2017-08-02


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se