Sundbyberg kommun trakasseras av falsk tiggare !!

Annika Sundbaum Melin
Annika Sundbaum Vretman
Info
Annika avslöjades år 2011 ligga bakom falska pedofilanklagelser
Sundbyberg är en god plats att leva och verka i för hyggliga och ärliga människor. Sundbyberg är en "egen" stad - till ytan Sveriges minsta – den består av stadsdelar/områden som kallas centrala Sundbyberg, Duvbo, Ursvik, Ör, Rissne, Tulemarken, Hästhagen, Storskogen och Lilla Alby och Hallonbergen.
Men även solen har sina fläckar. I Sundbyberg bor nämligen författaren Annika Sundbaum som tycker att män inte ska få jobba på förskolor och att kvinnor i Sverige ska få slippa skatt. Även kommunen och dess tjänstemän trakasseras av Annika, om de inte lyder hennes uppmaningar på internet.

Politiker kallas för diktatorer och misstänkliggörs för korruption, när det passar Annika. När barnens skolbaracker skulle flyttas temporärt till ett ställe som ur ett barnperspektiv var på ett bra gångavstånd till Duvboskolan protesterade Annika högljudt för det kunde kanske inskränka på hennes hundpromenader. Att allt senare skulle återställas till äng brydde sig inte Annika om.

I Sundbyberg är hon istället så hatad att invånare har velat slåss med henne när de fått syn på henne. Folk har t.om kastat vin över henne i sin ilska. Någon har tydligen vandaliserat hennes bil i ilska..

SundbybergRidvägen 12. Foto: Yakida . Grannarna har slagit larm och ringt socialjouren

Annika Sundbaum Melin utsågs till årets krönikör år 2006 - Svenska tidskrifter, men även till årets Sundbybergare år 2005.

Hennes karriär ser bl.a. ut enligt:
Aftonbladet 1988 - 2000
Lovesearch - Webben 2000 - 2001
Freelansjournalist sedan 2001 -

Hennes specialistområden sägs vara bl.a.:
Barnkonventionen, childabuse, förövarpsykologi,
Allra bäst på intervjuer och personporträtt.

Annikas egenuppfattning får man i boken "Singel i Sumpan" vilken mest handlar om att Annika ska "Supa sig snygg och sextrakassera män" och i tidningen Expressen den 2 mars 2007, där hon utgör hon sig för att vara ett ansikte utåt för singlar i Sundbyberg. Istället kunde hon bindas till deltagande i omfattande trakasserier av invånare och politiker i Sundbyberg där även minderåriga barn blev utsatta.

Annika Sundbaum-Melin blev 2005 års Sundbybergare. På nationaldagsfesten den 6 juni 2006 fick hon motta utmärkelsen i form av ett diplom och ett konstverk i silver från Sundbyberg kommun. Hon korades under Nationaldagsfesten av kommunalrådet Helene Hellmark Knutsson.

I Juryns motivering står:
»Med sitt orädda och humoristiska skrivande är hon idag en välkänd kulturprofil, som alltid utnyttjar ett tillfälle till att berätta väl om sin stad. Hennes bok Singel i Sumpan har blivit till ett vedertaget språkligt begrepp och i "Sumpan forever" marknadsför hon Sundbyberg och dess spännande människor på ett mycket levande sätt. En sann ambassadör för SundbybergUnder 1990-talet fick Annika istället titeln "Årets kvinnogris", berättar hon stolt i sin blogg. År 2013 har hon börjat kalla sig för "Skiten i Sundbyberg" och har en egen epostadress "skitenisundbyberg@live.com"

Hon berättar själv i sin blogg 26 juni 2011 att hon inte ens fäller ned toalettlocket och nästan alltid glömmer att spola toaletten efter sig.
Sen är hon oförstående och skyller ifrån sig när hyresvärden Förvaltaren till slut får rycka ut under julhelgen för att laga hennes toalet, berättar hon i sin blogg.
Uppdaterad 2016-10-11


www.yakida.se