Monica Antonssons tio lögner


Det sitter många oskyldigt fängslade i svenska fängelser. Jag vet det, eftersom jag själv som nämndeman har varit med och dömt, i mina ögon, oskyliga människor till långa fängelsestraff.

Anledningen till att de blir fällda beror oftast på att motparten ljuger både för polisen och inne i domstolen. Att kunna ljuga är en personlig egenskap. De flesta människor föredrar att leva i sanningens verklighet, medans andra människor fantiserar och ljuger i en sådan omfattning att de tror sig själva.

Ska vi förbättra rättstryggheten och rättssäkerheten för medborgarna, så måste vi också bli bättre på att avslöja lögnare. Vi måste forska mera om lögnen och vi måste skapa verktyg för att hantera den. För lögnare kommer alltid att finnas..

En av de största lögnarna i modern tid måste nog anses vara journalisten Monica Antonsson från Vallentuna. Det är svårt att hitta någon som ljugit i en sådan omfattning och därför är det lämpligt att studera hennes lögner, i synnerhet när hon publicerar dem själv i sin egen blogg.

Monica använder också många gånger andra människor som upplåter sitt namn för att stärka upp lögnerna. Lögn 1 är ett bra exempel på ett sådant samarbete.

Vissa lögner innebär att lögnen berör eller omfattar något utanför lögnarens kontrollområde. När hon upptäcker det så drar hon snabbt tillbaka sin lögn och hoppas att ingen set den. Lögn 4 är ett bra exempel på det.

Andra lögner går ut på att plantera falsk information, och sedan låta sina anonyma medhjälpare sprida lögnen vidare. Lögn 6 är ett bra exempel på det.

Monica Antonssons lögner är så många och omfattande att här studeras bara tio stycken.

Lögn 1

Tisdagen den 21 februari år 2012 kl 11:45, skriver Monica Antonsson i sin blogg och påstår felaktigt att jag samma dag skulle varit i Ekeby Vallentuna och framför Lenas hus på Ekebyvägen 95, och tagit bilder. Anklagelsen är en lögn !!
Föreningen Ekeby har också en egen hemsida som man kan få reda på mera, läs HÄR

Då uppstår frågan, vem är bedragaren som ljuger och som är roten till lögnen?
Lögn 2


Lögn 3


Lögn 4
Historien om att Monica spridit kondylom och smittat ner hela Vallentuna.Lögn 5
Historien om att Rolle skulle ha smygfotograferat Lena Dahlström Johansson, och blivit igenkänd.Lögn 6
Historien om bloggen Rolleponkebloggen.Lögn 7
Mordhot
Historien om mordhotet på den hotade kvinnliga journalistens blogg


Lögn 8
Historien om när Monica i sin blogg faktiskt avslöjade identiteten på Mia, barn och barnbarn.Lögn 9
Historien om "Pedofillistan".Lögn 10
Historien om polisen och Justitiekanslern.Övriga artiklar om "Lögnen":
* >>> Tester för en lögnare.
* >>>
Lögnare har alltid funnits
* >>>
Lögnen teori
* >>>
Olika lögner
* >>>
PolisforskningOBSERVERA: Hemsidan är ej färdig utan är under konstruktion

Källa: Monica Antonssons blogg. http://monicaantonsson.blogspot.com/2012/02/nu-blev-jag-faktiskt-lite-imponerad.htmlUppdaterad 2019-09-15


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se