YakiDa
Yakida avslöjar Monicas hot och våldsamheter !!

Genom Monicas bloggar har flera olika människor och familjer utsatts för direkta dödshot eller liknande och polisen kopplats in. Monica Antonsson hotade en man 3 mars 2010 med att om hon kunde så kanske hon skulle "sprätta lite sårande dynga" på honom på internet. En ung kvinna som var utsatt för hot om hedersvåld drabbades och skulle straffas i Monicas blogg. En annan ung kvinna pekades ut som "häxa" med kriminella kontakter och skulle också straffas. Hon blev utpekad som pedofil. Efter uthängningen i Monicas blogg var någon och ristade in ett kryss på hennes dörr. Förvivlat försökte kvinnan slippa Monicas hatangrepp på nätet.

En annan pappa i Vallentuna lever i ständig oro och Monica har krävt av mannen att lyda henne, annars kan pappan komma att utsättas för ytterligare hot och möjliga mordförsök, samtidigt som Monica skickade honom hotfulla mail och skrev att kanske "Jugoslaver letade efter honom", som "inte såg snälla ut". För att rädda sitt företag tvingades mannen att skriva under ett kontrakt för att Monica inte skulle hota och trakassera honom mera.

Ytterligare en annan man fick den 15 maj 2011 av Monica meddelandet "
Om jag vore du skulle jag flytta från Tjörn". Annars var risken stor att något skulle hända mannen, enligt Monica. I ett annat fall skriver Monica att "För det uttalandet ska han krypa i skiten och be om ursäkt!"

Monica berättar också i sin blogg hur hon "
fightas" med människor och använder "fulknep" på internet men också att hon önskar att människor verkligen ska brinna och dö. Hon skriver också att den som försöker "kriga" mot henne kommer att förlora och vid ett tillfälle skriver hon "Vi kommer att ta hem det här spelet. Förr eller senare. Tro för all del inget annat."
På Facebook beskriver hon sitt gillande att människor sprängs till döds. I ett annat fall, den 16:e augusti 2011 har hon t.om. pekat ut adressen till ett av sina hatoffer och att hon hoppades någon åker dit och misshandlade offret.
Det är heller ingen tvekan om att Monica Antonsson verkligen har haft för avsikt att försöka få minst en person i Stockholmstrakten mördad, enligt de undersökningar som gjorts och som polisen känner till.

Monica Antonsson använde ibland även "torpeder" för att sända sms eller ringa och trakassera människor i deras bostäder för att förmå bloggare att ta bort sina artiklar om Monica nämndes i texten. I andra fall har Monica försökt att förhandla med "
sina fiender" genom att försöka genomföra byteshandel med radering av artiklar i deras respektives bloggar.

Monica och hennes bloggvänner har också i flera år trakasserat och hotat en berömd och vacker svensk kvinnlig journalist och hennes familj, både på internet och hennes arbetsplats. Den kända journalisten blev till slut den 6 oktober 2011 dödshotad.
Monica har i flera år studerat och läst journalistens blogg och noga följt hennes arbeten för att sedan på olika sätt kränka henne. Flera av Monicas olika bloggar har nästan dagligen bara handlat om den kvinnliga journalisten som kallades för "kvinnohatare" och en "sjukt bitter och förgrämd barnlös kvinna". Den 3 september 2010 kallades dessutom journalistens mamma för psyksjuk. Monica har då också publicerat foton och personlig information om journalisten. Till och med pappan i familjen trakasserades och hans företag publicerades i Monicas blogg där mannen utmålades som pedofil.
Monica förefaller besatt av journalisten och stoltserar också i sin blogg att hon minsann också har kopia på familjens vårdnadstvist och hotade den 4 maj 2011 med att hon kanske skulle ringa och prata med familjens dotter, för att få journalisten att "lyda" Monica. Vid andra tillfällen skriver Monica att journalisten "
kan gott vara orolig" och hoppas att journalistens karriär snarast "går i kras". Egentligen handlar Monicas vendettakampanj om att Monica inte fick köpa in sig i det gemensamma bokförlaget, som inte ville ha något att göra med Monica.

En av anhängarna som också länge tillsammans med Monica trakasserat den kvinnliga journalisten är Monicas närmaste vän och skribenten på Vallentunabloggen, Lena som pekade ut den utsatta journalisten som en kvinnlig pedofil.
YakiDa kan avslöja, att efter mordhotet har Monica Antonsson fortsatt att trakassera den hotade journalisten och hotet har också publicerats av Monica i hennes egen blogg.


Mordhotet på den hotade kvinnliga journalistens bloggMordhot


Människor har också berättat att de lever i skräck för Monica Antonsson och förtvivlat meddelat till Yakida hur de förföljts och trakasserats av alla hennes lögner där Monica ljuger om dem.
Man ser Monica som ett allvarligt hot mot deras familjer och barns säkerhet. "Barnen är rädda och gråter. De gamla kan faktiskt dö", berättar någon och så här skriver några i sina mail.Uppdaterad 2019-09-15


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se