YakiDa
En av de personer som drabbats hårdast av Monica Antonssons besatta raseri och hatattacker på internet är Marina som är sjukpensionerad men engagerad i fall där barn kan ha blivit orättvist behandlade.


Enligt Marina så är Monica Antonsson besatt av henne och Monica har hängt ut Marina med bild på sitt hus, adress till försäkringskassan för att Marina skulle anmälas så att hon inte skulle få ha sin sjukpension.

Marina råkade skriva en kommentar på Monicas blogg som Monica Antonsson inte gillade och då uppmanade Monica alla sina läsare till drev om Marina som hängde ut Marina med bild på huset och en uppmaning att de skulle kontakta Försäkringskassan.

Hon ville att alla läsare skulle mailbomba dom, så att hon inte skulle få någon sjukförsäkring. Monica Antonsson tyckte att Marina borde räkna gem på Samhall. Antonssons drev fungerade delvis.

Enligt Marina så sprider Monica Antonsson felaktig information om henne på sin blogg. Allt detta, i samband med bilder på huset, adresser etc, gör att Marina ifrågasätter om det Antonsson gör är lagligt.

Monica påstår istället att de ringde till bokförlaget. De hotade mig. De skrev till min förläggare. Alla de där är ju anhängare av Liza Marklund, så de tyckte ju inte om min bok, säger Antonsson.

Men Yakida kan berätta hur det verkligen ligger till. Några hot har aldrig Monica redovisat, inte heller något skriftligt till förläggaren.

I stället skulle Marina straffas och Monica Antonsson pekade ut Marina som pedofil i sin blogg.
Monica inledde en hetsjakt mot Marina och Sanna och det utfördes olika textanalyser.


Idag vet vi att Monicas hatobjekt Sanna också råkade riktigt illa ut.

Och efter artiklarna publicerades på newsglobe gick Monica Antonsson till våldsamt angrepp mot både journalisten på newsglobe och ägaren till tidningen.


Källa: newsglobe.com

Läs mera om journalisten Monica Antonsson, >>>

Uppdaterad 2012-01-16


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se