Journalist i Vallentuna
hotade och trakasserade företag och hängde ut människor som pedofiler på nätet.


Monica Antonssons skriver och kallar i sina bloggar olika människor för stalkers och att de trakasserar henne. Hur ligger det till med det egentligen?

Sedan oktober månad 2011 år stalking förbjudet. En stalker är någon som förföljer andra människor på olika sätt. Nätstalking har blivit mer och mer utbrett och helt klart innefattas uthängning av människor som pedofiler som stalking, eller mobbning.
Här kan ni läsa om vad andra människor berättat om efter de utsatts av mobbing från Monica Antonsson från Vallentuna. Det är allt ifrån att bli uthängda som pedofiler, förföljda och till att ha blivit personligt grundlurade.

Ett stort antal olika personer har under året 2011 kontaktat Yakida och berättat om deras upplevelser och intryck av Monica Antonsson. Det är gripande berättelser över hur de blivit förföljda och uthängda på nätet av Monica Antonsson. Eftersom det uppenbarligen finns personer som inte tror att detta är sant så visas därför några av mailen. Det har inkommit många fler liknande mail från andra personer.
Yakida har granskat deras anklagelser och har funnit att uppgifterna är korrekta.

Läs även mera på Yakida om hur invånare i Vallentuna trakasserades och mobbades och hur människor pekades ut som pedofiler av journalisten
Monica Antonsson i Ollebloggen och Vallentunabloggen

Mail 1Mail 2Mail 3Mail 4Mail 5Mail 6Mail 7Mail 8Mail 9Mail 10Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se