YakiDa

En av de kvinnor som har drabbades hårt av Monica Antonssons trakasserier på internet var Sanna.

Monica Antonsson har bara redovisat sin version av vad som hände med Sanna. Här kommer nu Sannas gripande redogörelse. Den finns inte kvar på internet, men visar hur en orolig Sanna redogör för hur omfattande hon upplevde Monica Antonssons trakasserier och hot egentligen var.

Yakida har lyckats restaurera berättelsen.

Sannas blogg finns även här som skärmdump.


Sannas oroliga texter
Klicka på bilden så kommer hela sidan fram.

Följande texter kommer från Sannas blogg:

Lycka till med jakten
20 december 2009, kl 18:34 Skrivet av Anonym
Du behöver inte utrota bekämpa mig som ohyra Monica Antonsson. Jag försvinner frivilligt, det verkar säkrast så. Jag dök upp tillfälligt för att försöka bemöta personförföljelsen men det gav noll och intet. Som väntat. Lycka till med jakten. Hoppas ni får tag i den eller dom skyldiga.

God jul och Gott nytt år!


Lämna textanalysen till polisen
20 december 2009, kl 09:13 Skrivet av Anonym
och få sak
en ur världen en gång för alla. Försök förstå att jag varken ligger bakom några artiklar, mejl eller brev till AB eller någons uppdragsgivare! Jag undrar när ni ska vakna och inse vad ni håller på med och utsätter oskyldiga för?! Jag har inget med någon överlevarsekt att göra och har inte skrivit så mycket som en rad om någon av er tre. Jag har heller aldrig kommenterat på någon av era bloggar och kommer aldrig att göra det. Jag ligger inte bakom några namninsamlingar. Jag ägnar mig inte åt terrorverksamhet i form av trakasserier mot n å g o n och tycker att det som pågår på nätet nu är rent ut sagt bedrövligt!!

Enda gången jag vänt mig till Monica Antonsson var när jag via hennes förläggare vädjade om att inte bli uthängd i april 2009. Till svar fick jag från Monica Antonsson att jag fick skylla mig själv och att hon hoppades jag skulle bli uthängd. Hon skrev vidare att hon hade makt attt få "grävlingarna" att sluta gräva om mig men som krav hade hon att jag skulle försvinna eller komma med en "motprestation" (e-post svaret finns sparat)

Som de flesta av er märkt valde jag att "försvinna" och har inte skrivit en rad varken till eller om Monca Antonsson.
Hon fick som hon ville men valde att bryta sitt löfte (mht "textanalysen"). Hon fortsätter att förfölja mig och tror sig "se" mig överallt och så fort någon fäller en kommentar som inte passar henne pekar hon ut mig som ansvarig. Sjukt!! Får en journalist hålla på så här? Tysta ner läsare och när hon lyckats ändå tillåts fortsätta trakassera fullkomligt oskyldiga individer och anklaga dom för det ena värre än det andra??

Jag har självklart inte heller skrivit om eller till Ingrid Carlqvist eller Joakim aka Daddy Ramstedt.
Jag vill inte ha med er att göra men ändå fortsätter ni förfölja mig. Med ett finare ord brukar det ni håller med kallas för stalking och under år 2010 kommer förhoppningsvis lagarna om det att skärpas upp. Lämna den fullkomligt meningslösa och bisarra textanalysen till polisen och få det här ur världen en gång för alla! För er egen skull så ni kan få ro med era misstankar och er förföljelsemani. Leta rätt på dom rätta "bovarna" eller "boven" istället för att förfölja mig som ni gör. Det ni håller på mot mig är vidrigt obehagligt och vill någon seriös journalist följa upp det här och ta del av det så kontakta mig på: motherwitch@live.se

Med detta har jag sagt mitt och hoppas ni lämnar mig ifred.

Tillägg: Jag, Marina och Kjell-Åke har blivit smutskastade och utpekade som personerna som ligger bakom breven till en tidning. Anklagelserna är bisarra och tagna ur luften, fullkomligt grundlösa. Jag hade en liten förhoppning om att deras "grävande" skulle visa att dom givit sig på fel personer. Men istället så händer detta....!! Om inte det här är vansinne så vet jag inte vad som definierar det begreppet. Jag känner mig allvarligt hotad av den här stalkingen och måste fundera på hur jag ska gå vidare.

--------------------------------------------

Tillägg från Monica Antonssons blogg:

Öppet brev till Sanna och Marina .
Jag ser att ni reagerat på gårdagens textanalys i era bloggar.
Bra! Då finns en öppning. (Synd bara att ni inte kan hålla er till sanningen.)
Jag föreslår att vi - Ingrid, ni och jag - så snart som möjligt träffas och löser problemet.
Helst före jul och allra helst hos polisen.
Alternativt av geografiska skäl genom en telefonkonferens.
Ni vet var vi finns.
Det är därför ni som har bollen.

PS. Polisen har redan tillgång till allt grävmaterial. DS


SVAR: Jag hoppas ni skämtar!! Ni tre: Monica Antonsson, Ingrid och Joakim ska bara vara väldigt tacksamma om det här inte slutar i polisanmälningar om stalking! NI anklagar mig för att ha skrivit brev vilket jag inte gjort. Ni har agerat privatpolis och begärt in textanalys av mina bloggar och texter för att se om jag ligger bakom någon form av förföljelse. Ni har sanktionerat förföljelse av MIG! Lämna in analysen snarast möjligt och återkom gärna med en offentlig ursäkt. Alla tre! Hur kan man vara så fräck och tro att jag ens vill vistas i samma rum som er tre efter det ni utsatt mig för!!! Den dagen du inser det du gjort mot mig Monica och ber om ursäkt för det och ditt brutna löfte, den dagen ska jag fundera på om jag kan tänka mig att personligen sätta mig ner med dig och diskutera hur det här kunde bli så här fel! Du och jag mellan fyra ögon! Men till den dagen får ni själva lösa den soppa ni själva har satt er i.

---------------------------------------------

Tillägg: Äntligen får jag se det jag anklagas för att ha skrivit:

Ni annonserar i Villa, en tidning som når ut till en mängd hushåll. Är ni medvetna om chefsredaktören, Ingrid, privata bloggande? Hon blandar samman sitt arbete med sitt privata bloggande tex har hon samma foto på sina bloggar som finns på Villa, hon har hängt ut mail som sänts till hennes arbetsplats osv. Om man vet vilken tidning Villa är, så känner man också mycket väl igen chefsredaktören på foto och namn. Hon har tidigare haft för vana att besöka "oskyldiga" pedofiler i fängelser och talat för deras sak. Okritiskt försvarar Ingrid alla män, som påstår sig vara skyldiga till övergrepp på kvinnor och barn. Ingrid är ökänd för detta. Det räcker inte till längre för Ingrid att förlöjliga, kränka och mobba vuxna – nu har Ingrid börjat att dra in oskyldiga barn i sitt krig mot statsfeminismen som, enligt henne, råder i samhället. Hon sätter ut foton och namn på barn samtidigt som hon beskriver deras mödrar i mycket negativa ordalag och fäderna upphöjs till de yppersta av fadersgestalter. Hur ställer sig ert företag till att barn hängs ut med både med foto, namn, personlig information och kränkande ord om mammorna? Hur ställer sig ert företag till att chefsredaktören för en tidning, Villa, där ni annonserar exploaterar barn på det sättet i sitt korståg? I det sista fallet där Ingrid hänger ut barn på sin blogg, har polisen speglat datorn för en pappa och anser att materialet som pappan har i datorn är obehagligt men inte olagligt.På de tusentals porrbilder och filmer man funnit flickor från 11 åringar och uppåt i tonårsskalan. De är fotograferade eller filmade i rosa barnrumsmiljöer med Hello Kitty motiv och Barbie i syfte att förstärka "barntemat", utan el minimalt med kläder, visande sina kön osv. Socialtjänsten beskriver barnen som "klart minderåriga". Pappan har på fråga under muntlig förberedelse i tingsrätten medgivit att han onanerar till bilderna. Att barnet varit ensam med sin pappa i bostaden när han både laddat ner och tittat på sitt material i datorn kan styrkas av logg-filer från hans dator. Jag undrar hur ert företag ställer sig till onanerande till sexfoton och filmer på "klart minderåriga"? Står ert företag bakom Villas chefsredaktörs privata åsikter? Framförallt undrar jag hur ni i ert företag ställer er till att annonsera i en tidning där chefsredaktören försvarar att exploatera barn med både namn, foto, hemort? Hur många av Villas läsare vet att chefsredaktören försvarar bla rätten att onanera till minderåriga på porrfoton och filmer? Hur många av era kunder vet idag om att ni annonserar ut era varor i en tidning där chefsredaktören försvarar onani till minderåriga?

MVH/Kristina

SVAR:
Blev knappast gladare av att äntligen få veta vad jag anklagas för! Det här är bedrövligt! Fattar ni inte hur allvarligt det här är?
Ni spekulerar och hänger ut oskyldiga för att ni har fått för er något. Två journalister och en under utbildning begär in en "textanalys" av mina bloggar för att kunna jämföra med brevet ovan. Nu får ni ursäkta mig men det är förjvligt!! Ni har på förhand bestämt er för att det är j a g som skrivit detta och nu ville ni bara få det bekräftat genom textanalysen som självklart i n t e bestyrker det eftersom det INTE är jag!! Varför lämnar ni inte er textaanalys och kopior på mina bloggar till polisen, de har säkert proffesionella textanalytiker! Vad är ni rädda för? Lämna in dom nu så kanske sanningen äntligen kommer fram och jag slipper den här fruktansvärda förföljelse ni utsätter mig med flera för! Eller vill ni inte att sanningen ska komma fram? Har ni själva kletat ihop brevet för att få uppmärksamhet? Någon har polisanmält er för stalking och jag hoppas fler agerar så den här personförföljelsen får ett stopp! Allvarligt talat, inser ni inte vad ni håller på med?

------------------------------------

Tillägg "rättelse". Monica Antonsson, Ingrid och Joakim aka Dady har enligt egen uppgift inte begärt in någon textanalys utan erbjudits den av någon som är arg på mig. Varför han är det framgår inte eftersom jag inte skrivit om, till eller nämnt någon av dessa tre vare sig på bloggarna eller någon annanstans sedan april-maj 2009. Monica Antonsson vet varför jag slutade blogga och skriva om "gemensamma" fall. Sedan dess är dessa tre luft för mig. Men tydligen inte jag för dom. Här är rättelsen:

Som du ser så gjorde Grävlingen - som alltså är proffs - sin analys på eget bevåg. Bara för han med all rätt tyckte att du/ni bär dig/er så illa åt. Jag bidrog bara med ditt ip-nummer 4/4 2009 och brevet till min förläggare. Dammsugningen av nätet var följaktligen redan gjord när han kontaktade mig. Så glöm genast att vi skulle ha begärt in några analyser. Ingen av oss har gjort det. Vi har inte begärt in något annat heller för den delen. Somligt ligger på bloggen nu. Annat kan inte publiceras. Gemensamt för alla grävningar är att de är gjorda av folk som själva reagerat negativt på din/er verksamhet. Försök förstå det. Folk som kan tänka själva gillar er inte. Jag vet inte riktigt vad vi andra ska göra för att bli kvitt er i överlevarsekten. Ni har tagit som er uppgift att frälsa världen med er fruktansvärda pedofilipanik. Så länge ni bedriver den verksamheten måste ni bekämpas som den värsta ohyra. Jag kan inte se annat".

SVAR: Vad är det för "verksamhet" jag ska sluta med för att inte bli bekämpad som "ohyra"? I min värld brukar bekämpa ohyra vara samma sak som att ha ihjäl den. Sorry men jag tar inte det här!

Tillägg, det är inte bara jag som är upprörd:
http://lundgrenmaja.blogspot.com/2009/12/trad-fram-anonyma-gravling.html

Jag trodde jag skulle få ägna mig åt julförberedelser inför umgänge med familj och vänner. Men vem kan ägna sig åt sånt efter att ha blivit utsatt för det här?

JO, jag ska visst ägna mig åt familjen och julen! Tänker inte låta det här sinnessjuka som pågår gå ut över mitt liv! Julefrid åt er alla!


Note* Yakida har förkortat namnen på de uthängda för att de inte ska få lida ännu mera.


Gå vidare till startsidan av Yakida, >>>

Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se