Här anger Annica Tiger i ett inlägg på antifeministiska samfundet, en antifeministisk hemsida där man diskuterar feminism och jämnställdhet, att hon inte har haft så här roligt på år och dag och att det hela egentligen handlar om ett litet socialt experiment.

Sen ber hon också om ursäkt, om det är att hindra någons yttrandefrihet, och isåfall var det inte meningen. Och att hon bjuder på det om det är någon som händelsevis skulle tycka det var dumt av henne.

Här skriver hon även om sitt specialarbete om extrema mansgrupperingar, som bland annat handlade om föräldrar i umgänges- och vårdnadstvister. Ett arbete hon utförde tillsammans med medlemmar ur en kvinnogrupp på internet som kallar sig för Fågel Fenix och arbetar mot kvinnomisshandel. En grupp som startades av hennes väninna katinka löfqvist och som skriver dagbok på internet tillsammans med Annica Tiger.

Genom att skriva länkhänvisningarna på ett särskilt sätt, så lurar Annika Tiger också läsarna så att det bara går att komma fram och läsa hennes egen hemsida nodaddy. Till exempel, så skriver hon en punkt både efter -com./ och nu adressen, men inte på sin egen nodaddy se-domän. Lägg märke till punkten som är fetmarkerad i detta exempel www.nodaddy.nu./ .

Hon använde också andra trix för att få läsaren att transporteras till hennes egen nodaddy hemsida, utan att kanske läsaren blev medveten om, att det var från Annika Tiger de slussades vidare i internetrymden, se detta exempel. Och här är andra senare exempel på hur hon dolde sin nodaddy hemsida. Bilden till vänster visar hur det ser ut när en besökte hennes sida www.tiger.se och då döljs länkningen till nodaddy-sidan. Om besökaren istället "höger-klickar" och markerar hela hemsidan, så framkommer länkningen som tidigare varit dold för läsaren.

Klicka på bilden så ser du hela bilden och som besökaren först ser sidan. Klicka på bilden så ser du hela bilden med den dolda länken längst ner på högra sidan

Här hade Tiger dolt länkningen som ändå syntes om hela sidan markerades. I andra fall har hennes länkningar dolts genom olika punktmarkeringar, vilket medfört att läsaren oförstående och kanske med motvilja hamnat på fel sida. Detta är inte ovanliga knep och trix som moderna hackare använder sig av vid kriminalitet och brottslighet.

Läs mer om Annika Tiger >>>
Läs mer om gott uppförande på internet >>>
Falska polisanmälningar >>>

Källa: www.antifeminist.nuUppdaterad: 2011-06-09


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se