YakiDa


Detta är en efterkonstruktion av den kända bloggen som skulle hjälpa Olle. Sidan har funnits på Blogspot.com men togs bort. Nu återges den reviderad på jakida med hänsyn till "Olle" som har ett reviderat namn och som heter något annat i verkligheten.


Monica Antonsson Vallentuna hängde ut sin vän "Olle"*

Denna sida har kommit till för att ge
"Olle"* i Vallentuna upprättelse.

Olle utsattes för en av de värsta förtals- och näthatskampanjerna som någonsin utförts i Sverige på internet. Kampanjen hade sitt ursprung från den här bloggen som nu tagits över för att ge Olle åtminstone någon form av upprättelse.

Det var journalisten Monica Antonsson från Vallentuna, en av Olle's så kallade vänner som tidigare använde den här uthängningssidan. Att en vän i lönndom gör en uthängningssida om en annan vän, är något av det fulaste som hänt på internet, säger experter på nättrakasserier.

Andra så kallade "vänner" skrev anonyma inlägg om honom på andra hemsidor, och länkade till just denna sida. Det kan vara därför du som läsare har hamnat här.

Men här får du veta sanningen om vad som drabbade "Olle"*.

Här är andra bilder och skärmdumpar från några av de hemsidor där människor skriver om Olle och som länkar till denna sida. På dessa sidor blir Olle förtalad och till och med dödshotad. Det är så kallade "vänner" till Olle som gjort dessa hemska uttalanden om sin egen vän.

Här bekänner Monica att det är hon som låg bakom denna uthängning avOlle. Monica har sedan utnyttjat sin vän Olle i olika sammanhang, trots att det var Monica som gjorde uthängningssidor om Olle och kallade honom för en bedragare.Klicka på bilden så kommer hela mailt fram


Jag anser att Monica Antonsson är en av Sveriges genom tiderna främsta mobbare på internet. Hon är känd för att hitta på falska historier om människor, särskilt dem som hon uttrycker sitt förakt mot. Oftast handlar det om män och pappor, men även kvinnor och företag drabbas av raseriet och hatet på Monicas internetblogg.

Många av invånarna i Vallentuna har också drabbats av Monica på internet. Det fredliga Vallentuna som annars ligger några mil norr om Stockholm i ett välbevarat kulturlandskap med gamla anor.

På vintern åker många till Vallentunasjön för att åka långfärdsskridskor eller konståkning. Björkby-Kyrkviken är ett naturreservat vid Vallentunasjöns norra ände som ha en bra påstigningsplats för långfärdsskridskor. Även Vallbostrand är ett populärt utflyktsmål.

På sommaren kan man bada i det populära Kvarnbadets utomhusbassäng eller paddla kanot i sjön. Man kan även spela golf i Vallentuna.

Kommunen är den kommun som har flest fornlänningar och man kan hitta spår om tiden för c:a 1000 år sedan. En av runstenarna är resta till minne efter Ulv i Skålhamra.

Kommunalråd i Vallentuna är Örjan Lind som anser att Vallentuna är en av Sveriges snabbast växande kommuner och att man till skillnad från andra kommuner lyckats med att kunnat sänka skatten för invånarna.

Arbetslösheten är bland landets lägsta. Eleverna i skolorna gör dessutom bra ifrån sig.

I Vallentuna har man gjort stora satsningar inom bok- och kulturlivet. Kulturchefen heter Pernilla Jäveroth och gläds åt att det nya kulturhuset som planeras vara klart hösten 2012. Fridtidschefen heter Britt-Marie Lövquist och som gjort Vallentuna känt för sina fina friluftsmöjligheter.

En annan personlighet är Ewa Thorin som i flera decennier var med och drev den kända radioaffären. Vallentuna har också en egen radiokanal –V97, se
http://www.v97.se/.

Musikgruppen ABBA är från Vallentuna. Från början var de två par som bodde på Rosengårdsvägen i västra Vallentuna. Fast innan ABBA kallade de sig för "Fästfolket" när de uppträdde tillsammans. 1973 tog de namnet ABBA och 1974 kom det stora genombrottet med sången Waterloo".

Den populära skådespelerska Kim Andersson bor också i Vallentuna.

Vill man äta god mat kan man göra det på den förnämliga restaurangen "Istanbul". Man kan även köpa nygräddat surdegsbröd i Vallentunas Stenungsbageri som drivs av Olof Jönsson.

En annan av de politiska profilerna i Vallentuna är Ray Idermark som levt hela sitt liv i kommunen. Att innevånarna känner att de har lätt att göra sina röster hörd, tycker han är viktigt.

På facebook finns även den oberoende gruppen "Nyinflyttad i Vallentuna",

Men det finns också en mörk sida i Vallentuna. Här bor journalisten och författaren Monica Antonsson

Så, "Olle", om du läser detta någon gång, så kan du se att det var Monica Antonsson som lurade och hade uthängningssidan om dig.

Ondska i det annars så trevliga Vallentuna - ondska.Note *: med hänsyn till utsatta personer har namnen ändrats.
Note**:
Bloggen återgav lite av vad som framkommit i den kända Vallentunabloggen där "Olle" trakasserades och invånare i Vallentuna hängdes ut som pedofiler av Monica, med stöd av närpolisen i Vallentuna.

Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se