Svensk
Maffia - bevis


Detta är Sveriges första avslöjade maffia-avtal som tecknades den 26 januari 2012 av en svensk maffialiga som invånarna i Vallentuna är rädda för. Avtalen är det skriftliga bevis som behövdes för att bevisa att organiserade kvinnliga maffa-ligor existerar. Medlemarna i maffian var kända tidigare men tack vare att namnunderskrifterna fanns med i avtalen kunde ligamedlemmarnas identiteter säkerställas. Avtalet ses också som ett bevis på att organiserad maffiaverksamhet också har utförts. Maffialigans medlemmar är bl.a. journalisten Monica Antonsson och sjuksköterskan Lena Dahlström Johansson, båda från Vallentuna, norr om Stockholm.

Så här såg avtalen ut som en företagare i Vallentuna tvingades skriva under med Monica och Lena för att inte utsättas för mer förföljelse av de båda kvinnorna på internet. Företagaren hade tidigare hotats på olika sätt, bland annat med en bluffaktura och att jugoslaver som inte såg snälla ut, letade efter honom. Företagaren var mycket hotad och hade utsatts för en svårartad förföljelse och stalking på internet av ledaren och journalisten Monica Antonsson och hennes kumpan Lena Dahlström.

Dagen efter avtalets gällande hade ändå en ny blogg om företagaren startats som innehöll Monicas och Lenas material och som Monica och Lena gav reklam för. Företagaren blev helt enkelt "lurad" igen av sina vänner, som han dessutom skrivit ett nytt avtal med. Inte heller hade Monica raderat de övriga bloggar hon hade om företagaren.
Men avtalet visar också att avtalet heller inte är sant. Monica försöker i avtalet få det till att framstå som att trakasserierna mot företagaren egentligen handlade om att motbevisa ett förtal. Sanningen var istället något helt annat där Monica själv hade satt företagaren i en gisslansituation och hade sin blogg för att utöva utpressning mot honom där hon krävde av honom att utföra handlingar, läs HÄR.


Bild 1.
Bild 2.Läs mera om Vallentunabloggen där invånare i vallentuna hängdes ut som pedofiler, >>>.
Läs mera om hatsidor mot invånare och företagaren i Vallentuna >>>.
Läs mera hur företagaren i Vallentuna trakasserades, >>>.
Läs mera hur företagaren utsattes för utpressning av maffian i Vallentuna, >>>.

Uppdaterad 2012-04-25


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se