Näthatet har inga åldersgränser.

Författaren Kjell Andreasson från Västerås är född 1938 och är en av många näthatare som trakasserar och kränker människor på internet. Till skillnad från de flesta så är Kjell hela 75 år, vilket visar att näthatet inte är åldersrelaterat. Trots sin ålder är Kjell sannolikt en av internets aggressivaste och hotfulla näthatare, eller nättroll, som det också kallas.

Han kallar sig för Alexis på internet och ljuger om olika människor på nätet i olika bloggar. Alexis beskrivs som en obehaglig sadistisk typ när han t.ex. med glädje berätter om sina fantasier om hur utpekade människor ska skadas eller att deras hus ska brinna. Eller som då han berättar om när han läser om när mammor masserar könsorganen på barn.

Alexis deltager ofta i olika hatbloggar och är många gånger en av de mest aktiva med att skriva hat-kommentarer i dessa.

En psykiater, förklarade för Alexix att det stod helt klart att han NJÖT av textuella övergrepp, berättar han själv i en blogg i maj 2011.

Kjell Andreasson framställer sig gärna som intellektuell och duktig i olika debattforum på internet. Själv har han en 6-årig folkskola och lite folkhögskolestudier och har även läst in 100 poäng i blandade ämnen, berättar han på internet.

Kjell Andreasson är gift med Lena och han är även ledamot i HSB Bostadsrättsförening Viktorsberg i Västerås. De båda bor på Drottninggatan 42 E i Västerås och tillsammans har de en dotter som nyligen gift sig med en man från Afrika.

INFO om Kjell.

Kjell är en vanemänniska med väl inarbetade rutiner. Han går t.ex ca 1 km till puben med kurdisk ägare 2 ggr/vecka i samband med veckans inköp av mat på ICA. På puben intar han varje gång 6 cl Jägermeister och två öl.

Han jobbade några år som mattläggare. Tidigare hade han i 11 år varit frilansodlare av grönsaker, vilket gav en mager inkomst. 1993 startade han och en kvinnlig svensklärare en skrivarkurs på en folkhögskola. Undervisade sen sitt skrivarkursjobb m m på Tärna folkhögskola år 2007.

Författaren Kjell Andreasson driver bokförlaget Alexis och har undervisat på ABF i Våsterås. Han har också i 14 år också arbetat med SFI (Svenska för invandrare) och andra kurser för invandrare, där majoriteten kom från mellanöstern och många av dem var araber.

Det har visat sig att det sannolikt kan vara flera personer från Västerås som samarbetar och använder sig av namnet Alexis. Alexis berättar själv om det att det kan vara flera från samma familjeföretag som använder samma IP-nr. Kanske kommer de från samma familj?
Nicknamnet "Alexis" har gjort sig känd för att provocera, kränka, håna och spy sin galla över människor på nätet och skryter ofta med han vågar stå för sitt namn offentligt.

Alexis använder många gånger andra nicknamn och kallar sig tydligen vad jag förstått även för "Bloggombudsmannen", "frontreporter", "journalest" och "frilandsjournalist",
Alexis har även sannolikt börjat använda andra anonyma nicknamn som "Arbetslös analytiker", "LRF-redaktör" och "**Far&Flygstaben", enligt undersökningar.

Alexis umgås flitigt på nätet tillsammans med bloggare där människor hängs ut som pedofiler och trakasseras på olika sätt. Framför allt umgås han i bloggar som även består av skribenter med sexuellt avvikande intressen. Själv kallar sig Alexis för machochist och han berättar att han har det roligt när andra människor blir upprödra över hans trakasserier.

Det framkommer på nätet att människor är uppriktigt förbannade på Alexis trakasserier i olika bloggar på internet. Så förbannade att folk tydligen nästan har åkt till Västerås bara för att spöa upp honom.

Författaren Kjell Andreasson har skrivit cowboy böckerna

1. "Blodigt byte" 1980,
2. "Rent hus i El Paso" 1981,
3. "Spel med märkta kort" 1981,
4. "Jakten på bankrånarna" 1982,
5. ""En måste dö" 1982.
6. "Blodigt guld" och
7. "Dödens sporrar"
8. "Syndens lön" .
9. "Snapphanehjärtan"
10. Stormfåglarna.
11. Stridskamraterna
12. Barriärerna,
13. Blekt Guld,
14. Korpens Näbb 2000
15. Vägen Tillbaka 2001.
16. Filip och Alexander,


Som nättroll har Kjell Andreasson aktivt deltagit och samarbetat i flera så kallade hatbloggar där människor förtalas och trakasseras.
Det går bra för Kjelle att vara anonym, men när han avslöjas gnäller han över avslöjandet och intensifierar istället sina trakasserier.

Det rätta att göra med näthatare som Alexis är att avslöja dem och visa vad de gjort och skrivit. Här är därför några av alla de texter skrivna på internet i olika bloggar av Alexis där han både ljuger och indirekt pekar ut oskyldiga som köpare av barnpornografi. Det framkommer också att han är väl insatt i falska anklagelser.

Det kan du läsa HÄR:


Uppdaterad 2015-02-15


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se