Följande text kommer från bloggen www.daddys.blogg.se och handlar om hur Uppsala kvinnojour engagerade sig i att stoppa ungdomars film till Amnesty. Amnesty International föll till föga för Uppsala Kvinnojours påtryckningar och därmed fick aldrig elevernas film visas på festivalen.
Uppsala kvinnojour tvivelaktiga verksamhet blev även avslöjade med hur de aktivt motarbetade pappors möte med riksdagrepresentanter. Läs Daddy's redogörelse:


Daddys första inlägg 2010-05-03, 01:45:08
Kvinnojour stoppar elevers bidrag i Amnestys tävling.

Uppsala kvinnojour tillhör dom jourer som valde att stanna under ROKS tak efter att dokumentären "Könskriget" avslöjat sanningen om dom feministiska kvinnojourernas människosyn. Här kan ni höra Marie Glaas på Uppsalajouren försök att bortförklara Ireen Wachtmeisters uttalande om att "män är djur".

För några månader sedan gjorde 4 elever på John Bauer gymnasiet en film om pappadiskrimineringen. I filmen som heter "Rätten att vara pappa" intervjuas bland andra Joakim. Filmen var ett bidrag i en tävling utlyst av Amnesty international där man efterlyste filmer som skulle handla om dom mänskliga rättigheterna.

Filmen som är gjord av Sara, Jerry, Sandra och Oskar uppskattades naturligtvis inte av kvinnolobbyn som kämpar med näbbar och klor för att detta stora samhällsproblem och den rent kriminella diskrimineringen av fäder inte skall få synliggöras.

Mailet som avslöjar korruptionen

Nedanstående mail vidarebefordrades till mig från en medlem i Uppsala kvinnojour som är fruktansvärt upprörd över jourens agerande. - Hur jouren kan sänka sig till att på ett odemokratiskt sätt hindra människor från att uttrycka sin åsikt anser denna medlem är mycket remarkabelt? Samme medlem är lika förvånad och upprörd över att Amnesty international blundar för brott mot mänskligheten enbart för att dom begås mot män och inte kvinnor.

Uppsala Kvinnojour har skickat ett meddelande till medlemmarna i Uppsala kvinnojour.

Uppsala Kvinnojour April 30, 2010 at 2:12pm
Ämne: Framgångsrika protester

Hej
Vi skickade tidigare idag ut en uppmaning till att ni skulle protestera mot filmen "Rätten att vara pappa"

Tack vare protesterna så visades inte filmen på festivalen och sedan togs den bort från deras hemsida. Vi tackar Amnetsy för att de fortfarande kämpar för rättvisa!

Vänligen
Uppsala kvinnojourFilmen "Rätten att vara pappa" skulle alltså ha visats på Amnestys filmfestival i Göteborg, men detta satte alltså kvinnojouren i Uppsala stopp för. Tydligen har man också fått Amnesty International att ta bort filmen från sin hemsida.


Politiskt korrekt

Filmerna som vann var alla mer politiskt korrekta filmer som skildrade kvinnoförtryck ur olika aspekter.
På Amnstys hemsida kan man läsa följande.
Martin Rydehn, som är projektansvarig för filmfestivalen, berättar att våld mot kvinnor, liksom tidigare år, är ett ämne som berörs i många av de inskickade filmerna. Även hbt-frågor tas i år upp i flera bidrag.
Det finns ett engagemang för mänskliga rättigheter och det här är ett sätt att uttrycka det engagemanget. Filmerna lever också vidare genom att de diskuteras i skolorna.Uppsala, en av kvinnojorerna som får miljoner av staten

På Uppsala kvinnojour kan man bland annat läsa under "Fokus våldtäkt" att en kvinna våldtas var 30 minut i Sverige. Det skulle alltså innebära att det sker 18 000 våldtäkter per år, och att vi svenska män nog är våldtäktsmän lite till mans. Sådan här statistik får alltså jourerna miljoner från staten för att sprida. Samtidigt tiger dom svenska männen still och bara äter skiten som serveras. Det är tragiskt. Dessutom håller sig Uppsala kvinnojour med väldigt tveksamma förebilder.

Vi kan alltså konstatera att svenska staten ekonomiskt bidrar till organisationer som inte står för demokratiska värden utan tvärtom motarbetar dom. Att äska pengar för så kallade "jämställdhetsprojekt" har blivit en guldgruva I Sverige.

Starta ett projekt för att främja jämställdhet så får du lätt loss ett par mille. Inga problem. Enbart ROKS, moderorganisationen för jourerna får årligen ca 10-12 miljoner. Den andra grenen "Sveriges kvinnojourer" får lika mycket.

Detta trots ideliga avslöjanden om brottslig verksamhet, gömmandet av barn från fäder och medhjälp till kidnappning. Nu kan vi lägga till främjande av diktatur till listan.


Daddys andra inlägg 2010-05-03, 17:48:36
Uppsala kvinnojour slår ifrån sig

Minns ni debatt på Svt om pappadiskrimineringen? Den jag blev inbjuden till av okänd anledning, eftersom jag ändå inte fick komma till tals. Minns ni damen som satt bredvid den mycket upprörde, vilt sluggande Annika Sundbaum Melin? Advokat Eva Kornhall. Advokaten som hävdade att det inte finns någon pappadiskriminering. Eva Kornhall är ledande inom Uppsala kvinnojour. Samma kvinnnojour som nu försöker tysta Elever som försöker synliggöra pappadiskriminineringen.

Nu har Kornhall och hennes medsystrar förstått att dom fått in oönskade personer som inte delar deras åsikter i sina medlemsled. Idag gick följande medlemsmail ut från jouren:


facebook
Uppsala Kvinnojour har skickat ett meddelande till medlemmarna i Uppsala kvinnojour.

Uppsala Kvinnojour May 3, 2010 at 11:59am
Ämne: Daddy
Uppsala Kvinnojour den 3 maj kl. 11:56

Hej
Vi vill bara meddela våra medlemmar att det visat sig att det finns medlemmar i vår grupp som inte kanske har samma inställning som de flesta av oss i gruppen. Det är naturligtvis upp till var och en att ha vilken åsikt som helst. Vi har inga åsikter om detta. Detta är bara en upplysning till er som har ett större sekretessbehov än vanligt, ni kanske lever under hot eller har någon form av sekretessmarkering. För er skull var försiktiga om ni använder vår grupp eller vår mail.

Sen har naturligtvis Daddy överdrivit vår roll i att stoppa filmen som handlar om hans eget vårdnadsmål. Vi har inga åsikter i enskilda vårdnadsmål. Vi har åsikter om att man använder sig av PAS för att bortförklara barns påståenden om sexuella övergrepp och våld. Därmed inget sagt om Daddys ärende.

Vi kommer inte heller att ta lätt på eventuella hot eller skrämseltaktik utan kommer offentligt redovisa alla sådan försök till att stoppa debatten. Eventuella hot kommer naturligtvis att genast polisanmälas.

http://www.facebook.com/l/271e8;daddys.blogg.se/2010/may/kvinnojour-stoppar-elevers-bidrag-i-amnestys.html

Vänligen
Uppsala kvinnojourSamma kvinnojour inblandade i stoppandet av Pappa-Barns informationsträff

Idag skulle jag ha varit i Sveriges riksdag. Inbjuden av Pappa-Barn Kristianstad som länge kämpat i motvind för att få komma och informera våra politiker om dom brott, som begås mot barn och fäder i dagens rättssystem. Det är jag inte. Jag sitter hemma vid köksbordet och skriver till er istället.

Av Pappa-Barns informationsträff för politiker och media bidde bara en tummetott. Gissa vilka som bland annat varit med och stoppat denna förening från att upplysa våra politiker? Jepp, rätt gissat. (Det skall dock nämnas att fler politiskt inflytelserika personer bidragit till sabotaget. Detta kommer att redogöras för längre fram).

Här är ett par andra mail från Kornhalls kvinnojour till sina medlemmar från den 25 April och den 2 Maj. Notera länken i det första mailet till bloggen Suspicio. Ett forum för överlevare, pedofilhysteriker, mans och pappahatare. Där bland andra Kjell Åke Bjurkvist för övrigt är ytterst aktiv.


Uppsala Kvinnojour har skickat ett meddelande till medlemmarna i Uppsala kvinnojour.

Uppsala Kvinnojour April 25, 2010 at 12:44pm
Ämne: PAS
Hjälp oss stoppa PAS!!
Läs mer i den bifigade länken

http://www.facebook.com/l/cc42f;suspicio.wordpress.com/2010/03/24/alice-day-och-
pas-dagen-rakar-vara-samma-datum/

Pas - parental alienation syndrome är en påhittad diagnos som inte blivit godkänd
av det amerikanska psykologförbundet och inte heller av den svenska socialstyrelsen.
PAS innebär att en förälder får ett barn att tro att det utsatts för sexuella övergrepp, fysiskt
våld eller andra övergrepp trots att det det inte finns någon sanning alls i anklagelserna.
Pappa-barn rörelsen använder sig av PAS för att bortförklara de anklagelser om våld eller
sexuella övergrepp som kommer från barnen. Personen som grundade PAS är Richard
Gardner som var en stark förespråkare för pedofili och incest. Han ansåg att barn mår bra av sexuella kontakter med vuxna.

Pappa-barn ska till riksdagen den 4 maj klockan http://www.facebook.com/l/5f0de;
13.00-15.00 i Förtroenderådsrummet i Riksdagen.Det är Gunnel Wallin och Liss Böcker från Centern som närvarade på politikerträffen i Kristianstad som bjöd in Pappa- barn till
Stockholm 2 dagar efter deras träff. De kommer bjuda in alla i Riksdagen och media.

Läs gärna artikeln med mötet med riksdagsledamöterna och pappa- barn som ligger till
grund förinbjudan till Riksdagshuset

http://www.facebook.com/l/5f0de;www.kristianstadsbladet.se/article/20100322/
KRISTIANSTAD/703239866/1338/&/Centern-fick-svara-pappor


Efter det här mailet ligger inbjudan som gått ut till pappa-barns anhängare. Anmälan kan
bara se till ordförande i pappa-barn kristianstad, så det verkar svårt att komma in på själva
seminariet

Kontakta gärna era vänner i riksdagen så att de har rätt information innan de går in i
seminariet
. Vill någon ha mer information om PAS eller vårdnadstvister kontakta gärna
oss så hjälper vi er.
Övrig information:

* >>> Gratis rättshjälp erbjuds endast för kvinnor på juridikjouren i Uppsala där studenterna Hanna Brandt, Linn Öst och Katarina Sergi hjälper till.
* >>> Läget i Sverige - Tänkvärda tidningsartiklar
* >>> Genusvetenskapligt iniativ
* >>> Seminarium och föredrag om "Falska polisanmälningar"
* >>> Uppsala kvinnojour samarbetar med kriminella och bedragare, och >>>.
* >>> Vanligt med horor i Uppsala
* >>> Polisen jagar en hivkvinna som misstänks ha haft sex med minst fem män - och lurat flera av dem på stora summor pengar.
>>> Incestboken som Uppsala universitet stoppade. Kritik mot genusforskkaren Eva Lundgren.Uppdaterad 2011-06-08


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se