Lenas ömkliga mail


Detta email sändes till Lena efter det hon skrivit till både YakiDa och hennes samarbetspartner bloggerskan Monica Antonsson.

mail
Klicka på bilden så kommer hela mailet fram.


Textutdrag från mail till Lena från YakiDa

Vi har några saker att reda ut då och tar dem i ordning:


1) Den 12+13 juli sände jag dig mail med förfrågan om uppgifterna på Ollebloggen stämde. Jag väntade på svar i 24 timmar efter sista mailet innan publiceringen. Frågar därför igen: Anser du att uppgifterna från Ollebloggen är felaktiga och vad är isåfall fel ? Uppgiften om narkotikalangning hade jag hört tidigare, men valt att inte publicera förrän nu då det kom upp på tapeten och du via Antonssons blogg själv kommenterade att det var för över 30-år sedan. Uppgiften om prostitution var ny och däremed första gången jag hörde det.
Uppgifterna om dig är verkligen intressanta och välmotiverade. I synnerhet när man i pusslet lägger till rättegångarna mot Knorring som blev "tilltryckt" med tre års fängelse.


2) Den 2 augusti sände jag dig mail med begäran av den "Norrköpingslista" du påstår i Anonssons blogg att du har och som du menar på att jag och Tommy J ska finnas med på.
Jag frågar dig därför igen, kan du skicka över den till mig?
Du kanske samtidigt kan berätta för polisen vem som är källan till listan. Jag ber dig därför att tala om för polisen vem som är källan till listan eftersom Antonsson har skrivit att hon kan nämna det för polisen, och då torde det heller inte vara något problem för dig att tala om det för polisen också, och dessutom visa polisen listan.
Källan är mer intressant än själva listan.


3) Vad får dig att tro att jag sitter och läser Anonssons blogg varje dag eftersom du ringer hem till mig? Vad är anledningen till att du inte repekterade min begäran om ta frågor via mail? Själva anledningen är intressant att få veta och det är den jag vill att du svarar på till mig.


4) Yakida är känd för att hålla högsta sanningsnivå och är en av de mest hårdgranskade tidningarna i Sverige. Både av polis och Justitiekanslern. Flera gånger om.

Jag har ingen ambition att publicera något som inte är sant eller missvisande. Det gagnar inte tidningen alls. Därför är uppgifterna på Yakida oftast dubbelkollade i olika led. Och dokumenterade. Även bakomliggande motiveringar till varför uppgifter publiceras.

* VAD är inte sant eller förtal på yakida när det handlar om dig? Om något är felaktigt eller osant kommer det givetvis att raderas alternativt ändras. Självklart.
* Självklart vill jag inte att du eller någon annan ska utsättas för fara.

Jag gjorde en sökning på dig på Yakida och fann dessa sidor vilket borde göra det lättare för dig att hitta eventuella felaktighter.

http://www.google.com/custom?hl=sv&client=google-coop&cof=
AH%3Aleft%3BCX%3AYakiDa%3BL%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.google.com
%2Fintl%2Fen%2Fimages%2Flogos%2Fcustom_search_logo_sm.gif%3BLH
%3A30%3BLP%3A1%3BVLC%3A%23551a8b%3BDIV%3A%23cccccc%3B
&adkw=AELymgU7y4UHlojJQ1076ebhlvsxJlPSJZMVKU6OAB12deVXUYFIZb9
E7ZfTAyHIBJDVkeHt2PoC7EcrZgOVdtBdnF-veL3DABNz0sk6UF1-wUUkaBXM
W4EUkB6Xdi7DOBNf94yzwD_o&boostcse=0&q=lena+dahlstr%C3%B6m+johansson
&btnG=S%C3%B6k&cx=009093673982402146621%3A6ntkl1eeuwi


5) Jag har också hemsidan www.fulingen.se , där uppgifter om dig visas. Innefattas även den sidan av din förfrågan och vad isåfall är fel eller osant på www.fulingen.se ???

6) Du har flera gånger framställt på nätet att du ska åka och komma hem till mig och min familj. Då ska jag passa på att nämna att du är inte välkommen.

7) Du använder ordet "Peddos" om mig har jag sett. Vad menar du med det?

8) Med tanke på hur urjävligt illa ni har trakasserat Olle och hans famil och företag så kan jag säga att Olle aldrig lämnat vare sig foto eller annan info till mig eller någon annan jag känner. Jag har heller ingen kontakt med honom. Det finns fler människor i Vallentuna.



Detta är ett privat mail som inte får publiceras.

Stockholm
2011-08-06

John // Yakida


Note * Lenas svar kan läsas på Monica Antonssons blogg där hon förnekar allt på yakida, men fortsätter att undvika att svara på frågorna.

Note *: med hänsyn till utsatta personer har namnen ändrats.


Publicerad 2019-09-15

Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se