YakiDa

Kvinnliga politiker är kränkta som kvinnor p.g.a oss som är seriösa sexarbetare.

Varför börjar vi med det här. Varför gör vi det här? Ingen ska säga att vi gör det för att vi älskar sex (även om många tycker om det). Vi gör det första gången för många av oss hamnat i ekonomiska trångmål. Men att vi senare skulle bli så stigmatiserade av de som stiftade lagar för att "hjälpa" oss hade vi väl aldrig räknat med.

Den 1 januari 1999 trädde sexköpslagen i kraft http://sv.wikipedia.org/wiki/Sexk%C3%B6pslagen, och som stolt genomdrivare stod Margareta Winberg på Malmskillnadsgatan och proklamerade "titta det är tomt", ja Margareta, tacka fan för att det var tomt när Ni stigmatiserat oss än mer.

Att Du och Dina gelikar drev igenom detta har bara med att göra att Ni som kvinnor känner er kränkta av vad era medsystrar gör, moralpanik, något annat handlar det inte om.
När Vi sexarbetare ringer skattmyndigheten och vill registrera firma för det Vi håller på med, är det ett gap och skrik att yrket finns inte, jo Winberg det finns och är världens äldsta yrke

Varför började jag? Varför kom det sig att jag fortsatte?
Efter en skilsmässa begärde jag socialhjälp. En enda månad (efterskottslön på den tiden) jag var över 30 och hade jobbat och betalat skatt sedan 16 år. Jag blev nekad hjälp och "stapplade" upp på Malmskillnadsgatan. Senare visade det sig att sossarbetarna hade gjort fel och att jag fick retroaktiv ersättning, men det var så dags då.
Men de här männen hjälpte mig Margareta Winberg (på den tiden fanns inte nätet).

Kommer speciellt ihåg en kund, en ambassadör från södra Afrika. Jag spenderade natten med honom och med den ersättningen jag fick/förhandlade fram, kunde jag och mina barn köpa julgran, julmat, julklappar, samt varma kläder till vintern. Denna man tänker jag fortfarande på. Fick hans visitkort, att om jag någonsin kommer till "kommer inte ihåg vilket land" så kan jag bara kontakta honom. Jag tänker på honom och är honom evigt tacksam än i dag.

Att Ni politiker, som grädde på moset och som sitter på Era "höga hästar" med en lön på över 100.000/mån kan tänka Er att skicka gredelina kuvert till någon som är misstänkt för sexköp, bevisar att ni är beredda att slå sönder en hel familj med barn och allt. Är det någon som ska skämmas här är det Ni. Att Du Margareta Winblad dessutom blandar in en oseriös s.k journalist som dessutom har förföljt oss i åratal med olika sidor han gjort, och gör en "sexresa" till Tallin med den skandal det blev, bevisar återigen detta hat Ni besitter mot oss (att Ni inte innan Ni tog honom till ert hjärta tog reda på denne journalists vandel) .

Vi har inte gjort Er någonting men ändock gör Ni allt för att svärta ner oss. En journalist som dessutom gjort allt för att vända oss mot våra medsystrar, och som han till stor del lyckats med, samt är känd som Stockholms största sexköpare och introducerar kvinnor på Malmskillnadsgatan (mail och vittnen finns).

Nu ska jag visa en annan sida av detta om Ni politiker orkar läsa. De män jag har i dag (flera s.k stamkunder som enl. lagen inte innefattas av sexköpslagen eftersom det inte är tillfälliga kontakter) känner jag sedan många år (ibland mer än 10 år) och har en social kontakt med. Jag har under mina alla år i detta "yrke" aldrig råkat ut för några våldsmän på något sätt, något som Ni politiker vill göra gällande. Ni vill sprida desinformation att alla vi sexarbetare i vår barndom varit sexuellt utsatta, Ni kan inte ha mer fel.

Den största delen av oss är vanliga arbetande kvinnor som betalar skatt och gör rätt för oss, men har det här som en "hobbyverksamhet". Det ligger mycket falsk information på olika nätsidor om "flådda katter uppspikade på ytterdörren mm" detta är icke sant (någon enstaka kan råka ut för en våldsman visst) mycket beror på hur man marknadsför sig. Lägger jag foton på mitt underliv där man i stort kan se upp i halsen får jag också kunder därefter, men det är oftast inga våldsmän, utan nyfikna falskbokare. Falskbokare/uteblivna som vi kollegor har listor på som går runt på låsta forum.

Med dessa ord vill jag avsluta denna "anklagelseakt" och med ett råd till mina kollegor LITA ALDRIG PÅ EN JOURNALIST mig har det hänt två ggr att jag blivit utlämnad av en kvinnlig och en manlig journalist

De allra bästa hälsningar från Greta, Stina eller vem jag nu är "puss på gurkan, du vet vem"Källa och författare: En glädjens flickas brev till våra politiker

Läs mer på tankar om escort, >>>Uppdaterad 2011-11-09


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se