YakiDa


En nära f.d vän till Monica Antonsson berättar i sin blogg

Många är de tidigare vänner som i efterhand ångrat sin bekantskap med journalisten Monica Antonsson. Fler och fler börjar också att berätta vad bekanskapen har inneburit och vem Monica Antonsson egentligen är för en person. Så här berättar en av de f.d vännerna i sin blogg och citeras:

- Jag trodde stenhårt på Monica och trodde hon var min vän, trots att jag blivit varnad för henne av flera ett antal gånger.

- Hade jag förstått bättre redan då, så hade jag tagit avstånd från henne tidigare. Det fanns många varnignsignaler som inte ringde tillräckligt högt

- Hon har nämligen en otäck begåvning i att ljuga. Att ingen får säga emot henne, för då blir dom uthängda. Hon har redan hotat att hänga ut mina föräldrar, barn, moster, ja alla hon kunde komma på

- Monica ser dessutom spöken på blanka dan och tror att jag kommenterar på bloggar som jag inte ens visste fanns, och det slutar alltid med hatmejl i en strid följd eller utpekanden av mig som ett vrak som ingen ska lyssna på.

- Jag har ... pratat med flera personer som råkat illa ut på grund av Monica. Ju mer jag får reda på desto mer kan jag säga att jag ärligt talat avskyr henne mer än vad ord kan beskriva.

- Ja, jag vet hur många hon skadat på sin blogg. Det är ju inte riktigt klokt. Men i .... och samtal med andra så är det så hon fungerar. Hot, hat och uthängningar är hennes livsluft.

- Hon vill väl skada oss så mycket det går.

- Hon älskar att kriga och näthata.

- Hon har redan hotat att hänga ut mina föräldrar, barn, moster, ja alla hon kunde komma på

- .....så skrek hon i luren -
ska jag stå här helt själv med allt ansvar

- Känns så fel när MA skriver om näthat och så ägnar sig hon själv åt det.


Men den f.d vännen beskriver också målade en händelse då hon och Monica hade hjälpt en medmänniska i nöd. Händelsen visar vad för slags personlighet Monica är:
- "Hon hade aldrig varit med om att någon gjorde så och jag förklarade att det tog tio minuter av mitt liv och att tanten hade bråttom och var stressad för att hinna dit och ta farväl av en anhörig. Ingen big deal direkt. Men Monica var väldigt förvånad över att någon tog sig tid att hjälpa någon på det sättet."


Monica Antonsson
Journalisten Monica Antonsson

Uppdaterad 2019-09-15
Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se