Näthat del 5

Dessa nedanstående inlägg är tidstypiska och liknar tidigare inlägg från ViktigaLena känd som är känd som Lena. Hon lär tidigare ha handlat varor åt andra. Då skall det enligt uppgift ha varit Musse Pigg-tallrikar åt "Olle" och hon ska även ha okynnesanmält någon till Kalle Anka bokklubb. Lena lär också vara insatt i "Olles" analproppar.

5.Anonym 18 juli 2013 13:41
Analpropp är ett hjälpmedel mot avföringsinkontinens.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Analpropp
Det finns blöjor också.
Men du menar nog en sån där sexleksak butt plug som Anal Blue, en "härligt glidvänlig" analpropp eller vibrator som han kan ha om han vill gulla med sig själv. Levereras fraktfritt begagnad från Tradera.
http://www.tradera.com/-fri-frakt-butt-plug-analpropp-med-vibrator-och-auktion_342197_185858848Detta inlägg liknar också vad som lär vara ett typiskt ViktigaLena-inlägg. Det innehåller två saker. Att HON ska åka till någon, samt att hon ska "gulla". Kommentaren visar på hotfullhet och lömskhet.

1.Anonym 24 juli 2013 12:01
Snart kommer vi och gullar med dig!Nedanstående är ett typiskt inlägg liknande Hans Johansson. Kort och koncist med dolt hot som avrundas med ett känslouttryck. Visar på våldsamhet och både lågt EQ och IQ.

32.Anonym 25 juli 2013 07:12
Tro inte att vi har glömt dig ditt asMonica Antonsson inleder ofta med en fråga i sin blogg, som hon sannolikt själv redan vet svaret på. Det är därför hon ställer frågan. Detta visar Monica Antonsson sannolikt är en rutinerad Flashback användare. Frågan följs ofta upp med hot eller extrema lögner av något slag. Ett jämförbart exempel är då Monica såg till att Mias identitet röjdes. Här är ett bra liknande exempel som sannolikt är skrivet av Monica Antonsson.

34.Anonym25 juli 2013 15:00
Någon som vet kunde lägga ut namnet på hans segelbåt här (själv är han ju mycket noga med att lämna ut minsta upplysning om sina offer). Bara så man kan se upp med sjöfylleri i farvattnen, t ex.


Detta liknar Björn Antonsson. Texten liknar de tidigare texter han skrivit offentligt i sin mammas blogg. Visar på våldsamhet och både lågt EQ och IQ.

7.Anonym27 juli 2013 07:47
Var och en av de som idioten Yakida ljuger om har hundratals vänner o minst tusen har anledning att söka upp dig o säga dej ett sanningens ord o lära dig veta hut. Fy fan vad vi ska skriva om dig o det ska vi göra oxå. Du är stor jävla ynkrygg som ger dig på folk som inte kan försvara sig. Gå o göm dej för fan.
Uppdaterad 2019-09-15


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se