Näthatsteori del 4

Som ni ser, gott folk, så är det sannolikt Monica Antonsson som är på Hat-bloggen och skriver av sig sin galla.
Jag tycker vi uppmanar henne att sopa framför egen dörr och städa bort all personförföljelse alla kategorier i sin egen blogg till att börja med och sen sluta uppträda anonymt i andras bloggar.

Om alla vore öppna med sina id:n skulle Monica Antonsson och Vallentunaligan inte ha en chans. Man kan inte kartlägga och med idel lögner hänga ut hundratals människor i en så kallad blogg på falska premisser. Det går inte. Inte om man ska behålla någon sorts trovärdighet och samtidigt kalla sig för journalist.

För varje kritisk röst som Vallentunaligan tystar kan storlögnare som Monica Antonsson ljuga och bedra lite till. För det är vad det handlar om. De drivs av samhällsfientliga och kriminella agendor men har nu avslöjats i sin glans. De vill bara göra karriär med lögner och förtal. Som tur är så är Justitieminister Beatrice Ask insatt i fallet med Monica Antonsson och lagändring är på väg.

Analyser, tester och bevis visar nu att det tveklöst är journalisten Monica Antonsson som ligger bakom ett stort antal olika anonyma hot i deras hatblogg. Särskilt detta nedan. Monica Antonsson har nu dessutom minst 3 aktiva hatbloggar om Yakida.

Mord

Så här såg den tidigare varianten ut som hon skrev om förslag på boktitlar, i sin egen blogg. Och visst liknar de varandra?:

Våldsam död

I ett analysarbete börjar man med att ta bort de yttre faktorerna och ramar in det väsentliga. Därefter studerar man innandömmet av det som kvarstår. I början, när hat-bloggen var ny kunde vi också studera de första hat-kommentarerna och snabbt dra slutsatsen att det sannolikt var Monica Antosson själv som skrivit en mängd av anonyma kommntarer.

Så här såg analysen ut och den visar att det enligt min uppfattning sannolikt faktiskt är Monica som skrivit nedanstående anonyma kommentarer. Flera av inläggen signaliserar faktiskt också en mental störning hos skribenten. Monica insåg nog att hon blivit avslöjad, för kort därefter började hon skriva i Hatbloggen under eget namn. Men det sker bara ibland.


Källa: Analys av Yakida juli 2013

1. Anonym 6 juli 2013 01:31
Om jag var som hon skulle jag snarast anmäla förhinder. Risken är stor att hon blir Yakidas nästa hatoffer.

2. Anonym 6 juli 2013 01:29
Enligt säker källa var det någon annans avföring som Yakida hade snott och gnott in sig med.

3. Anonym 2 juli 2013 00:41
Nå, stämmer uppgiften kommer ni att få reda på det och isåfall kommer jag att ge er ett namn. Fucken kan hänga ut och hota men Sundbybergs undre värld behärskar han inte. Fucken kan våldta andra människor psykiskt, hela familjer, få människor att gråta och lida. Men han är inte osårbar. Självfallet är han inte det och fucken kommer framöver att få stora problem med rättvisan. Det skall alla förövare ha. Det ska svida i plånboken och göra ont i hjärtat att missbruka andra människor på det sättet som John Johansson gjort.

1. Anonym 6 juli 2013 01:33
Det är jätteäckligt på thaimassagen, säger Förvaltarn som äger huset. De vet inte hur de ska bli av med den.

4. Anonym 6 juli 2013 01:35
Sundbybergs under värld har ögonen på Yakida.
Rätt som de är slår de till.
Jonte

5. Anonym 6 juli 2013 01:46
Yakida är impotent. Han knaprar blåa piller. En granne i höghuset försöker hjälpa honom men det är sällan han får till det. Så har det varit i många år. Det är därför han super ner sig och är så jävla arg jämt fy fan!

1. Anonym 6 juli 2013 01:52
Hon dog.

2.
Anonym 6 juli 2013 01:53
Dömd för knarkbrott. Åtalad för våldtäkt.
Nyss fyllda 18 år.
Lidingötjej

3. Anonym 6 juli 2013 01:51
Tag bort styv. Det var ett önsketänkande från Yakidas sida.
Jonte

6. Anonym 6 juli 2013 01:26
Så här beskriver han sig själv:
Jag som är så snäll och bara sprider kärlek och positiva nyheter.
Jag är snällast i världen säger de som känner mig
Jag till och med fäller en tår när jag ser Bambi på teve.
Jag går inte ens mot röd gubbe.
Jag hade som barn en hund som hette Malin. Vi var bästa vänner. Hon brukade somna tillsammans med mig på soffan. Så snäll är jag.
Vad kallas den diagnosen?

7. Anonym 6 juli 2013 01:23
Det är dålig stil att skrämma dig med polisen Ann.
Strunta i honom bara.
Det är honom de ska ta.

8. Anonym 6 juli 2013 01:47
De kan ge honom några el-chocker när de ändå håller på tycker jag.
Jonte

9. Anonym 6 juli 2013 01:50
Och sonens cv? Hur ser det ut?
KardemummaesterTillbaka till kapitlet om näthat och dess teorier, >>>


Uppdaterad 2019-09-15


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se