YakiDa


Journalisten Monica Antonsson samarbetar med Lennart Gagerman

Nu är det bevisat att journalisten Monica Antonsson aktivt deltar i omfattande trakasserier på internet tillsammans med den i media kände Lennart Gagerman. Båda två trakasserar och hotar både minderåriga barn, människor och företag på Internet.


Tidigare har de samarbetet om ett antal hatbloggar. Monica Antonsson uppges också vara den som visar Lennart Gagerman hur bloggar fungerar.

bajsmannen
Monica Antonsson
Monica Antonsson
Lennart Gagerman
Tidigare har det kunnat spårats att de samarbetat i olika grad och sätt kring flera av nedanstående bloggar.
Analyser, tester och bevis visar också att det högst sannolikt är journalisten Monica Antonsson som ligger bakom anonymt förtal i flera av dessa hatbloggar där hon själv också skrivit anonyma kommentarer:

http://www.123minsida.se/yakida1
http://www.123minsida.se/yakida
http://yakida.bloggo.nu
http://yakidayakida.bloggo.nu
http://yakidayakidayakida.bloggo.nu
http://crimesofyakida.bloggo.nu
http://Verutschow.blogspot.se
http://tstbloggen.blogspot.se
/
http://sanningenomy.blogspot.se
http://madmanonthetop.blogspot.se


Exempel 8:
Porrbeviset är ett annat exempel som visar hur Vallentunaligan är organiserad och skapar falska bevis. Lennart Gagerman, skickade mail till journalisten Monica Antonsson med texter från en porrsida. Studerar man mailet och jämför med andra handlingar från polisen, så framkommer hur samarbetet mellan ligans medlemmar går till. Mailet användes av Monica för att försöka lura polisen och Justitiekanslern.

Dödsannons


Exempel 7:
I Lennart Gagermans blogg "madmanonthetop" kan man se att en person från Vallentuna omedelbart vid starten är delaktig i bloggen.


Exempel 6:
Analys och bevisning av anonyma kommentarer i Lennart Gagermans blogg, aka Verutsckhows blogg, >>>.


Exempel 5:
Monica Antonsson uppviglade också Lennart Gagerman att trakassera företag vilket det visade sig att han lär ha omsatt till verklighet.


Exempel 4:
Monica Antonssons samarbete med Lennart Gagerman påbörjades redan våren 2012. Här kan man se att Lennart Gagerman har forskat om nämndemän och domare han ogillar och rapporterat till Monica Antonsson i hennes blogg.


Exempel 3:
Bilderna nedan visar både Monicas och Lennarts nya bloggar som de publicerade i maj 2013. Så här blir nämligen resultatet när man kopierar en blogg till en annan blogg. I det här fallet har Monica Antonsson uppenbarligen låtit kopiera sin blogg till Lennarts, och då blev de både dubbel text som följde med från Monicas blogg när Lennart sedan publicerade sin blogg.
Monica startade sin först och sen kopierades den på något sätt några dagar senare över till Lennarts nya blogg


Exempel 2:
En annan av
Lennart Gagermans hatbloggar skapades i bloggportalen blogg.nu.
Även här fanns den 1:a februari 2013 en besökare från Malaga. Samtidigt som Monica Antonsson enligt uppgift ska ha varit i Spanien.
Det var också samma dag som ett antal förtalskommentarer skrevs på Lennarts blogg. Blogghotellet ska nu ha sparat IP-nr vilka kommer att ligga till grund för ett åtal.
bajsmannen


Exempel 1:
Lennart Gagermans första hatblogg skapades via ett bibliotek i Stockholm onsdagen den 4 juli 2012, kl 14:13.
Den andra bloggen på samma domän, "yakida1" hade IP-nr 217.209.79.23, vilket leder till Täby och Vallentuna som är snarlikt ett nummer som brukar användas på Bällstavägen 55 B i Bällsta, Vallentuna av Monica Antonsson.

bajsmannen

bajsmannen
Lennart Gagermans första blogg ska då sett ut så här.
bajsmannen
Enligt uppgift Lennart Gagermans blogg och version


Uppdaterad 2023-01-21


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se