YakiDa

Sprängning av Monica Antonssons hus

Till

Samtliga försäkringsbolag
Stadsbyggnadskontoret i Vallentuna


För information

Jag har precis läst en text skriven av journalisten Monica Antonsson där hon försöker påskina att jag skulle spränga hennes hus för att hålla föreläsningar om det. Jag har läst sådana anklagelser tidigare i andra texter hon också skrivit och spridit ut.

Jag vill därför göra klart att jag ALDRIG skulle spränga hennes hus. Men man kan inte bortse från att Monica själv gör det eller låter någon annan göra det för att få ut försäkringspengar.

Monica Antonsson har många gånger tidigare avslöjats med olika falska anklagelser och lögner i syfte att låta andra personer få skulden eller att måla ut oskyldiga som kriminella. Det mest kända exemplet jag känner till är när Monica själv "tillverkade" och på internet publicerade en falsk lista på oskyldiga namngivna personer som pekades ut som pedofiler.

I Monica Antonsson blogg framkommer att hon har förstört många människors liv genom internet, och hon har själv skapat sig många ovänner genom omfattande trakasserier av ett stort antal människor och familjer. Man har under åren kunnat läsa i hennes egen blogg om hur olika människor t.o.m. vill åka till Vallentuna och troligen döda henne. Det kan därför vara så att hon vill få det till att verka som att någon av dessa hennes offer spränger hennes hus. Annars skulle hon knappast skriva om det så mycket och publikt bl.a i sin egen blogg anklaga andra för det.

Monica umgås också med människor som på Internet verkligen skriver att de är redo att spränga bostäder i luften med dynamit, och har dynamit. Polisen är informerad om detta.

Huset lär ska vara i mycket dåligt skick och troligen svårsålt. Det är mot den bakgrunden av att Monica Antonsson också uppges ha skaffat sig en lägenhet i Spanien, inte osannolikt att hon vill komma över försäkringspengar genom att själv se till att hennes hus verkligen sprängs och låta någon annan få skulden.

Jag vill uppmärksamma på att huskonstruktion är, vad jag kan se, en så kallad "platta på mark" vilket vid en sprängning sannolikt kan innebära sättningar på grundkonstruktionen på närliggande fastigheter med de skador och fel det kan medföra.

Jag föreslår att Ni gör en besiktning på plats innan en sprängning sker.

Det gäller fastigheten 2:250 i Bällsta, Vallentuna

Det gäller
Journalisten Monica Antonsson
P.nr: 19490617-9348
Bällstavägen 55 B
186 50 Vallentuna


Stockholm 2013-12-15

John Johansson

Bällstavägen 55 B i Vallentuna
Monicas hus, karta på Google: Länk
Copyright på husbilder, Yakida. Fotografen är en annan person som vill vara anonym.Uppdaterad 2019-08-15


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se