YakiDa

Bokserien "Djävulen i Vallentuna - Den Onda Satan" delas ut gratis
Pedofiljournalisterna Vallentunamördaren Pedofilligan i Vallentuna Genusteori Umgängessabotage
Umgängessabotage
Publicerad 2023-08-13
140 sidor på 7,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Pedofiljournalisterna"
Publicerad 2013-03-11
277 sidor på 16,2 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Vallentunamördaren"
Publicerad 2012-11-17
289 sidor på 11,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
"Vallentunaligan"
Publicerad 2012-11-17
303 sidor på 15,0 MB

Gratis nedladdning HÄR
Genusteori
Publicerad 2013-03-05
30 sidor på 2,7 MB

Gratis nedladdning HÄR


Mina inbundna böcker publicerades för försäljning 17 november 2012 och 11 mars 2013 och kan fortfarande beställas inbundna via hemsidan Yakida.


Det har inkommit förfrågningar om var namnet på bokserien "
Djävulen i Vallentuna. Den onda Satan" kommer ifrån. Svaret är att namnet har inspirerats från att journalisten, författaren och bloggaren Monica Antonsson redan den 12 september 2012 skrev och kallade mig för "Djävulen. Den store Satan i höguset i Sundbyberg" i en blogg, och att hon tyckte det var en bra titel på en bok.

Namnet "
Pedofiljournalisterna" är inspirerat efter Monica Antonssons påstående om att hon har en lista på namn som hon kallar för "pedofillista". Listan som användes för utpressning avslöjades senare som en medlemsförteckning över pappagruppen FRIS (Föräldrar i Sverige), och de tre journalisterna var alla inblandade i den barnpornografihärva med falska anklagelser som avslöjas i boken "Vallentunaligan". "Vallentunalistan" visar också att Monica Antonsson var en av de ledande i Sverige med att hänga ut personer som pedofiler på Internet under åren 2009 - 2017.

Namnet "
Vallentunamördaren" är inspirerat efter att Monica Antonsson den 12 februari 2011 annonserade en belöning på 30,000 kr till den som "krossade" mig. Den 16 augusti 2011 uppmanade Monica sina bloggläsare att åka hem och misshandla mig och den 16 mars 2012 införde hon skottpengar på mig, för att senare den 12 september 2012 skriva till och meddela min son om varför jag måste dödas efter ett misslyckat mordförsök på mig den 9 juli 2012. Efter mordförsöket festade och jublade Monica Antonsson i sin blogg och tillverkade senare också flera anonyma förnedringsbloggar med foton på mina skador efter mordförsöket. Så kallade "Kluckida-bloggar". Monicas bloggläsare berättade i hennes blogg redan 9 april 2012 att Monicas trakasserier har som syfte att jag och min familj skulle trakasseras till döds.
Efter det misslyckade mordförsöket erbjöd Monica sig samma dag att finansiera "mördarens" rättegångskostnader. Inför rättegången i Attunda tingsrätt försökte Monica också hjälpa "mördaren" genom att skriva brev till tingsrätten med lögner om mig. Brevet publicerade hon även i sin blogg den 26 augusti 2013. När hon sen skulle betala skadeståndet bröt hon sitt löfte och smet från betalningen..
Monica berättar också i sin blogg 23 augusti 2013 om hur gärna hon vill döda mig och om hennes egna förberedelser för att genomföra mordet. Samtidigt som hon i sin blogg senare den 13-14 november 2013, efter det misslyckade mordförsöket, skrev att de ändå "skulle ta mig" och efterfrågade sina bloggläsare om metoder på hur jag kunde dödas och skrev "Dödsnoveller" med fantasier om hur jag dödas och mitt hus sprängs.
Hon kallade mig också för "Sundbybergsmördaren" i sin blogg och påstod även att jag skulle spränga flygplan på Arlanda och uppmanade mig att begå självmord 1 januari 2014.

Namnet "
Vallentunaligan" myntade Monica Antonsson själv i sin blogg redan 15 juni 2011. Jag fann redan år 2010 att Vallentunaligan uppfyllde kriterierna för organiserad brottslighet. Monica Antonsson startade, vad som är känt, trenden med "Förnedringsbloggar" som nu på senare uppmärksammats med förnedringsvåldet bland gängkriminella. Monica Antonsson hjälpte också andra medlemmar i Vallentunaligan med att starta så kallade anonyma "Kluckida"-bloggar vars syfte är att skada människor om de inte lyder ligan. Även barn drabbades av trakasserierna i dessa bloggar.
Till både Justitiekanslern år 2016 i samband med brottmålet B 7264-15 och Attunda tingsrätt i mål FT 1947-21 aktbilaga 37, bekräftar Monica senare att det är hon som är ledaren för gänget hon kallar för "
mitt gäng". Enligt Monica Antonssons egen uppgift i inlaga till en domstol var det ca 15 personer i hennes gäng.
Yakida kan bekräfta att hon är ledaren.

Boken "
Genusteori" tar ett historiskt helhetsgrepp på jämställdhetsfrågor. Boken beskriver från andra synvinklar områden inom jämställdhet som kan bli mer utvecklade och mer belysta än vad som skett tidigare. Boken innehåller även en modell för beräkning av jämställdhet och förslag på förbättringar.

Boken "
Umgängessabotage" beskriver en matematisk modell för utvärdering av umgängessabotage. Forskare menar nu att det handlar om - " föräldrar med hat och hämndbegär som tänker och agerar som kriminella och att de är experter på att ljuga, manipulera och skylla ifrån sig. Många gånger har de flera personlighetstörningar."
Författarna kom fram till att PAS-drabbade barn - "ska betraktas som medicinska akutfall där den alienerande föräldern med hög sannolikhet kan förstöra mycket av sitt barns framtid."
Som demonstration av modellen används offentliga uppgifter från superbloggaren, journalisten och gängledaren Monica Antonsson.


I augusti 2016 genomfördes en rättegång i Stockholms tingsrätt, mål B 7264-15, då Justitiekanslerns stämde mig för förtal av gängledaren Monica Antonsson för följande uttalanden som också finns i böckerna, men jag kunde bevisa att alla uppgifterna var både sanna och försvarliga och att Monica Antonsson ljugit för både polisen och Justitiekanslern. Och jag vann mot Justitiekanslern.
Böckerna har också avhandlats i både tingsrätter och i Svea hovrätt där Monica Antonsson gett sin syn på uppgifterna. Monica Antonsson har också kommenterat böckerna i sina egna bloggar.


Läs om andra förbjudna böcker genom historien, HÄR

Min kommande bok "Tjuven som ljuger" kan du få en förhandstitt på här.
Nämndeman
"Tjuven som ljuger"
Pågående, HÄR

Uppdaterad 2024-01-16


Redaktör och ansvarig utgivare:
John Johansson
yakida@telia.com

www.yakida.se